Pupa brengt regelmatig leuke kitjes uit. Hierin zit een handig makeuptasje en een of meerdere producten. Je betaald dan maar voor een product en zo is het een mooie actie om eens mee te nemen. Op dit moment ligt o.a. de Desert Bronzing Powder Kit in de winkel. Deze kit bestaat uit een bronzer, een toilettasje en een poederkwast. Je betaald alleen de prijs van het ‘echte’ product. In dit geval zal is dat dus de bronzer. De kwast en het tasje krijg je er gratis bij. Goede deal of niet?

Ik ontving kleur nummer 5. Volgens de verpakking om de producten heen is dit de kleur Light Sun Matt. De poeder is vrij groot, hij past net in mijn – van gemiddeld formaat – hand. De verpakking is typisch Pupa. Stevig plastic, in een ronde vorm. De deksel is niet helemaal even groot als de rest van de verpakking, hij klikt er als het ware in. Dit zie je ook vaak in de oogschaduws van Pupa terug. In de deksel zit een spiegel met een mooi handzaam formaat. Makkelijk om onderweg even te gebruiken. Er zit 12 gram product in de verpakking. Lekker dus.

Het mooie van deze bronzer is, hij is mat. Ja dat lees je goed, mat.. Hoe vaak zie je wel niet dat een bronzer toch net iets shimmer heeft. Mooi hoor, zeker in de zomer als het zonnetje lekker op je gezicht schijnt en de shimmers er mooi uit komen. Maar ik vind het toch fijner om die zelf toe te voegen en mijn bronzer lekker mat te houden. Ik wil niet altijd als een discobolletje rond lopen! En ook om heel lichtjes te shapen gebruik je liever een matte dan een glimmende poeder.

Zo op deze swatch lijkt het product vrij oranje. Ik ben dan ook echt een bleekscheetje eerste klas en het lijkt op mijn huid allemaal al snel oranje. Op mijn gezicht is het een perfect kleurtje. Alsof ik een lekkere middag in de zon op het terras gezeten heb. Ik moet wel oppassen, want de kleur is vrij gepigmenteerd en je wil niet met twee bruine strepen op je wangen lopen. Doet me dan gelijk denken aan modemeisjes.. Jullie zien wel wat ik bedoel. Een look die ik in ieder geval niet kan -en vooral wil- hebben. De kleur is daarintegen wel licht. Ben jij van jezelf al getint dan zou ik deze poeder skippen. Hij zal dan niet heel erg veel meer voor jou huid doen. Een fullface foto lukte helaas niet. Ik kreeg de poeder niet tot zijn recht op de foto, maar jullie zullen hem vast nog wel een keer in een fotd voorbij zien komen.

Het product brengt erg makkelijk aan, brokkelt niet als je er met je kwast over heen gaat. Zeker een product wat ik zo opnieuw aan zou schaffen. De poederkwast is van 100% geitenhaar. Hij prikt niet maar is niet mijn favoriet om een poeder aan te brengen. Daarvoor pak ik toch liever een van mijn Sigma kwasten. Voor in je tas is hij echter perfect. Heb je toch een fijne kwast voor onderweg bij de hand. Ik zou het setje echter niet daar voor aanschaffen.

De Desert Bronzing Powders liggen op dit moment in de winkel, je bent €23,00 kwijt en daarvoor krijg je de bronzer, een poederkwast en een toilettasje.

 

6 Reacties aan “Review & Swatches: Pupa Desert Bronzing Powder Kit”

    • Pupa is inderdaad niet het goedkoopste merk maar de bronzer is wel enorm. Ken je de giant sun powder van gosh? Van dat formaat. Iets kleiner wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *