sinful colors snow me white

Al enige tijd heeft Kruidvat een nieuw merk in haar assortiment, namelijk Sinful Colors. Een Amerikaans merk waar ik al ervaring mee had, maar wat dus tot voor kort niet in de Nederlandse drogisterijen te vinden was. Ik was al een tijdje op zoek naar een fijne, witte, goed dekkende nagellak en nam Snow Me White mee.

Sinful Colors is een merk wat uit Amerika komt, en ze profileren zich als een merk wat er is voor vrouwen die de regels durven en willen breken, die boven het maaiveld uit durven te steken, die op durven te vallen. Én die hun nagellakkleur voor zichzelf kiezen, en niet voor anderen. Het merk is in 1991 opgericht en alles wordt in Amerika gedaan. De nagellak van Sinful Colors is vrij van de ‘big three‘. Dat wil zeggen dat ze geen formaldehyde, toluene en DBP bevatten. Fijn dus! De collectie die bij de Kruidvat ligt zijn niet alleen de veilige roze en roodtinten, maar ook gekke, vrolijke en felle kleuren. I like!

sinful colors snow me white

Het kwastje is niet zo heel erg boeiend, gewoon een simpel kwastje wat we bij veel budgetmerken zien, niet rond afgesneden, maar gewoon recht. Ik vind dit prima kwastjes om je nagels mee te lakken en heb er dan ook echt totaal geen problemen mee. Wat me op viel was dat de lak wel een beetje aan de dikke kant is, de druppel die aan het kwastje hangt op de foto valt er niet zomaar vanaf. Hierdoor is de lak wel gemakkelijk te positioneren op je nagel.

sinful colors snow me white

Dit is 1 dun laagje. Zoals je ziet is de kleur al wel dekkend, maar alle oneffenheden die je op je nagel hebt komen wel door de lak heen. Toch ben ik behoorlijk onder de indruk, zo’n goede dekking met 1 laagje? Dat zie je niet vaak, en zeker niet met witte lak.

sinful colors snow me white

En dit zijn twee dunne laagjes. Wauw! Wat ook erg fijn is, de lak is snel droog waardoor je niet eeuwen hoeft te wachten voor je een tweede laagje aan kunt brengen. Dit is de perfecte basis voor onder een nailart. Sinful Colors Snow Me White is exact wat ik zocht in een (budget) witte nagellak die ik als basis wilde gebruiken. Ik was al fan van het merk door eerdere lakken die ik probeerde, maar nu ben ik om. En het allermooiste? Je betaalt slechts € 1,99 per lak. Twee euro voor zo’n dekkende nagellak is echt geen geld! Ben je ook nog op zoek naar een dekkende witte nagellak, of wil je gewoon een nieuw kleurtje? Dan raad ik je zeker aan om eens bij Kruidvat en Sinful Colors te kijken. Het is niet in ieder filiaal verkrijgbaar, maar bij de wat grotere moet je het toch kunnen vinden. In Zoetermeer zit het een beetje verstopt, en echt bij de nagelproducten en nepwimpers.

Hebben jullie al ervaring met Sinful Colors? En welke kleur moet ik ook zeker weten aanschaffen?

9 Reacties aan “Review & Swatches – Sinful Colors Snow Me White”

  1. Hier In Maastricht staat Sinful Colors ook bij meerdere filialen bij de nagel- en wimperproducten. Dus grote kans dat dit overal het geval is :-)! Mooi dat het lakje al na twee laagjes zo goed dekt, dat is vaak anders. Ik heb inmiddels een aantal lakken en ik ben er heel tevreden over voor die prijs.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Nails - Dry Brush Nailart - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *