Laatst liet ik jullie Pink Cadillac al zien van de collectie Pout Polishes die Sleek voert, vandaag heb ik Powder Pink voor jullie. Powder Pink is een lichte, maar felle roze kleur. Ik had verwacht dat deze niet zo fel zou zijn, maar dat is hij dus zeker wel. Pink Cadillac is eigenlijk het donkere zusje van deze.

Net zoals de vorige keer wil ik jullie laten zien dat de kleur erg draagbaar is. Hij is fel, maar de kleur is gemakkelijk op te bouwen. Zo fel als in de verpakking is hij zeker niet. Bij Pink Cadillac merkte een commenter op dat hij niet zo veel kleur af leek te geven. Dit is dus precies wat ik bedoelde met het opbouwen van de kleur. Voor de volledigheid heb ik hierboven een foto waarop ik 1 laagje op mijn lippen draag, maar ik heb natuurlijk ook een foto gemaakt waarop hij te zien is als je de kleur opbouwt.

Zoals je ziet wordt hij dan een flink stuk feller en zie je het pigment van de Pout Polishes goed. Ik ben echt blij dat ik toch twee van deze TLC’s aangeschaft heb en ik wil nu eigenlijk ook wel een rode en bruine proberen. Ze verzorgen mijn lippen, ik hoef niet moeilijk te doen met een lippenstift of een lipgloss extra. Het nadeel van deze balsems is dat ze in een potje zitten. Je moet ze aanbrengen met je vingers en door het pigment van de balsem heb je dus je vingertoppen roze.

Zoals ik bij mijn vorige bericht al zei, je kunt de Pout Polishes in veel webwinkels krijgen. Ze zijn soms ook bij afro-shops te koop, dus als je liever niet besteld dan zou je daar een kijkje kunnen nemen. Zelf heb ik ze al eens bij PAK in Arnhem zien liggen. Ze kosten ongeveer €7,- per stuk.

5 Reacties aan “Review & Swatches: Sleek Pout Polish – Powder Pink”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *