Hij ligt al een tijdje in de winkels, maar vandaag wil ik toch nog even over Teeez Boudoir Secrets schrijven. Gelukkig zijn de collecties van Teeez altijd lang te krijgen. Deze collectie is geinspireerd op Marie Antoinette, Koningin van Frankrijk uit de 18e eeuw. Onder alle weldaad schuilt een rebelse diva. Dat is wat de collectie probeert uit te  stralen. De verpakkingen bevatten speelse vintage voorwerpen zoals barokke fotolijstjes. Erg leuk! De collectie bestaat uit 4 producten, de Bold Eyeliner pencils,  de French Kiss Lip Gelée (mijn favoriet!), de Couture Nail Lacquer en de Boudoir mascara. Ik ga de eerste 3 producten vandaag laten zien.

Laten we beginnen met mijn favoriet. Ik kreeg 3 kleuren toegestuurd en had even daarvoor er ook al eentje aangeschaft. De kleuren die ik heb zijn Berry Rich, Sheer Nude, Tres Pink en Coral Shine. Op de lipswatches zijn ze ook op deze manier geswatcht.

Sheer nude, Coral Shine, Tres Pink en Berry Rich

Zoals je ziet hebben deze lipglosses een redelijke pigmentatie. Ze geven niet enorm veel kleur af maar je zult zeker verschil zien met je natuurlijke lipkleur. De lipglosses (of gelées, want dat zijn het eigenlijk) blijven goed zitten, maar daar tegen over staat dat ze dus ook redelijk plakkerig zijn. De lip gelées hebben een adviesprijs van €5,99.

Na de break zal de rest van de producten behandeld worden. Klik dus zeker even op lees meer!

Ik kreeg ook drie nagellakjes thuis gestuurd. Dit zijn de kleuren Cool, Rebel en free. Naast deze drie zijn er nog 5 andere kleuren verkrijgbaar. De lakjes hebben allemaal een pasteltint (hoewel rebel nou niet echt pastel is). Volgens Teeez creëer je met deze lak een gel nagel effect doordat er een dikke maar gladde laag achterblijft op de nagels. Ze zouden 5 dagen perfect moeten blijven zitten. Als je zoals ik ben dan huiver je een beetje bij de “dikke laag” woorden. Ik hou niet van een dikke laag, die chippen nog sneller op mijn nagels. Maar het tegendeel is waar. De laag die je op doet is weliswaar dik, maar blijft goed zitten! Ik heb de blauwe nagellak geswatcht na 3 dagen dragen, dus bepaal zelf!. Zelfs douchen overleeft de lak, wat bij mij toch wel uitzonderlijk is.

Dit is dus na 3 dagen zonder een topcoat. 2 laagjes van de lak was genoeg om hem te laten dekken. Mijn nagels waren op dat moment niet echt in top conditie zoals je kunt zien. En dan die 3 dagen blijven zitten. I like!

Dit is Rebel, in het echt meer een curry kleur. Hij fotografeert moeilijk en te rood, in het echt is hij dus meer oranje.

En als laatste Free, een ontzettend gave groene kleur die erg mooi staat bij mijn bleke huidje. Ik heb deze lak al een paar keer gedragen en alleen maar complimentjes gekregen. De lakken dekken in 2 laagjes en hebben een adviesprijs van €4,90.

Als laatste heb ik drie bold eyeliner pencils in de kleuren Icy, Smooth en Gutsy. Zie je die eerste foto? Gesealde producten! I like. Geen gedoe met plakband dicht geplakte producten en een lelijke plaklaag die achter blijft als je datzelfde plakband probeert te verwijderen. In de collectie zitten 12 kleuren. De formule is waterproof en zorgt dus dat je de hele dag geen zorgen hebt of het allemaal nog wel op zijn plek zit. De potloden hebben een creamy textuur die makkelijk over de ogen glijdt. En waterproof, dat horen we vaker. Deze oogpotloodjes zijn dat zeker, ik kreeg ze met moeite van m’n hand af en er moest echt een olie reiniger aan te pas komen.

Ook zijn de potloden lekker gepigmenteerd. Makkelijk om in een (gedurfde) look te gebruiken. De potloden hebben een adviesprijs van €4,79.

Al met al vind ik het een erg leuke collectie. Sowieso ben ik wel fan van de producten van Teeez. Niet al te duur maar wel goed gepigmenteerd en bruikbaar. Vind je het toch nog wat te duur en zit er een Dirx bij je in de buurt? Deze week krijg je 25% korting en exclusief bij Dirx maak je kans op een reis naar Las Vegas of Parijs door de  voucher die je bij de aanschaf van 2 Teeez producten krijgt. Ik ga in ieder geval van de week even langs en mijn geluk beproeven 😉

Hebben jullie al wat van Teeez in jullie stash? En wat vinden jullie van het merk?

5 Reacties aan “Review & Swatches: Teeez Boudoir Secrets”

  1. Ik heb de teeez sheer nude lipglos ontzettend blij mee ook heb ik wit en paarse potlood stomme vraag kan je die slijpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *