Mijn eerste Yves Saint Laurent lakje. Gewonnen bij Style Today toen zij een van hun (vele) DIY winacties hadden. Deze keer was het met gradient nails. Een paar dagen nadat ik won lag dit lakje in de bus. Na een beetje zoeken op Google kwam ik erachter dat het een van de twee lakjes is uit de Yves Saint Laurent Fall 2012 Makeup Collection is. De collectie komt eind augustus in de winkels. De lak die ik kreeg was #31, Khaki Arty. Ik was erg benieuwd hoe hij zou lakken. Ik heb zelf eigenlijk altijd meer budget lakken en dit is mijn eerste dure lakje.

Dit lakje is echt een herfstlakje. Goed gekozen dus! De kleur is khaki, wat een groen bruine kleur is. Het doet me altijd een beetje denken aan die legerbroeken van vroeger. Het is een kleur die ik zelf niet zo snel uit de schappen zou pakken. Ik heb altijd het idee deze kleuren bij mijn bleke huid -en in de herfst/winter ben ik echt een wandelend spookje- niet zo mooi staan.

Onterecht blijkt, want ik vind deze kleur mij eigenlijk best goed staan. Het lakje dekt in twee lagen en droogt snel. Heel snel. Ik verbaasde mijzelf erover hoe verschrikkelijk snel deze lak echt droog is. Toppertje dus. De kleur zit tussen de twee bovenstaande foto’s in. Hij zal zo rond de €25,- gaan kosten.

Ik ben erg tevreden met dit lakje en zal hem zeker van de herfst weer uit mijn Helmer halen, eerst nog even de zomer vol met kleurrijke en vrolijke lakjes. Maar mijn eerste ervaring met een wat duurder lakje? Geslaagd!

Hebben jullie al lakjes van een wat duurder merk zoals Chanel of Yves Saint Laurent? En zo ja, wat vinden jullie er van?

10 Reacties aan “Review & Swatches: Yves Saint Laurent Khaki Arty”

  1. Super mooi lakje heb je gewonnen. Ik heb zelf 2 Chanel nagellakjes. Verder een heeeeeele hoop budget merken. Voor mij zijn de duurdere nagellakjes kwalitatief absoluut niet beter dan de budget lakjes. Ik geloof dat je een groot deel van de prijs betaald voor t merk ;-). En ik geloof ook dat merken die gespecialiseerd zijn in nagelverzorging, hun geld uitgeven aan onderzoek. Een merk als Chanel of YSL zullen hun onderzoejsbudget waarschijnlijk aan andere producten besteden. Hoe dan ook, je hebt er een prachtig nagellakje bij die zeker goed bij je huid staat en heel leuk met felle kleuren gecombineerd kan worden. Groetjes Imke

  2. I love them greenie’s 😀 Dus ik vind het een heel mooi lakje. Goed voor een gradient met oranje ofzo voor de herfst.
    Ik heb maar 1 echt duur lakje, van Chanel. Enkel gekocht omdat ik een cadeaubon had voor de Douglas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *