Ergens heb ik nog een hele rits aan afbeeldingen, ergens. Ik heb ze gemaakt, ik weet dat ze er zijn maar ik kan ze op dit moment nergens vinden. Inmiddels behoren deze twee producten tot mijn standaard in mijn nail-care routine. Bladderen jou nagels, breken ze snel af en lijkt er niks te helpen? Lees dan snel even verder.

Want tot voor kort deden mijn nagels dat ook ontzettend erg. Ik hoefde maar een achterklepje van een telefoon open te trekken – en ja, dat is slecht, i know, of de nagel van mijn wijsvinger was al gebroken. Niet echt handig. Gelukkig groeien mijn nagels snel, maar ik heb toch liever allemaal gelijke nagels. Toen ik begon met testen zagen mijn nagels er niet uit. Overal trok ik kleine laagjes vanaf zodat ze erg zwak waren, en juist daardoor hoefde ik maar ergens tegen aan te stoten of iets open te maken en er brak al een stuk af. Tussen het testen door ben ik even gestopt. Kijken of die sterkere nagels nou echt door dit Keratin setje van Trind kwamen, of dat ik gewoon geluk had. Het resultaat daarvan hebben jullie onder andere bij de swatches van de Catrice Upper Wildside lakjes kunnen zien. Mijn wijsvinger brak weer af. En dat terwijl het juist zo goed ging.

Ik probeerde eerder al de gewone Nail Restorer van Trind, maar deze had niet het gewenste effect. Sterker nog, ik had niet het idee dat deze wat voor mijn nagels deed.

Mijn nagels na een tijdje Trind Keratin Treatment gebruikt te hebben, ik moest ze op lengte blijven vijlen!

Droge nagels
Wat is nou het probleem als je nagels snel scheuren en je er hele laagjes af kunt trekken? Ze zijn droog. En dan kun je er zoveel nagelverharder over heen smeren als je wilt, maar zodra je daar mee stopt komt het probleem dubbel zo hard terug. Hydrateren is key. En laat de Trind Keratin Nail Restorer nou net het product daarvoor zijn. Je smeert het op je nagels, laat het intrekken en eventueel masseer je het ook iets in. Ik merk dat als ik het een tijdje niet gebruikt heb mijn nagels snakken naar een laagje, het trekt dan ontzettend snel in.

Als de Trind Keratin Nail Restorer helemaal ingetrokken is breng je de Trind Keratin Nail Protector aan. Deze zorgt ervoor dat het verzorgende effect van de Nail Restorer extra lang vastgehouden wordt. Voor optimaal effect zou je de producten iedere dag aan moeten brengen. Trind zelf raadt aan om de Keratin Treatment kuur vier tot zes weken te gebruiken en daarna over te stappen op het Perfect System. Zelf gebruik ik hem als basis voor onder mijn nagellak. Ik lak niet iedere dag, maar toch minimaal een paar keer per week. Iedere keer als ik mijn nagellak af haal en een nieuw kleurtje op doe gebruik ik de treatment als basis. Werkt perfect.

Het is even een aanschaf, ik betaalde namelijk ongeveer €18,- voor deze set bij de Douglas. Trind heeft ook een webshop waar deze producten ook te verkrijgen zijn, voor €17,95 + €3,95 verzendkosten (binnen NL) heb jij het setje in huis.

6 Reacties aan “Review: Trind Keratin Treatment Kuur”

    • Ik had altijd hele sterke nagels, maar de laatste paar jaar ben ik veel nagellak gaan dragen, veel remover gebruikt -met aceton ja…- en dat vonden ze iets minder waardoor ze gingen splijten, dus droog!

  1. Dit klinkt als een ideaal setje om met kerst kado te doen aan mijn moeder. Die heeft ook heel vaak afbladderende nagels. En misschien neem ik er voor mezelf ook gewoon een mee 😛

  2. Dat klinkt echt amazing voor alle zwakke, en dan echt héle zwakke, nagels! Zelf ben ik dol op de normale harder van Trind, want zo hele zwakke nagels heb ik niet!

  3. Klinkt heel erg fijn! Zelf heb ik één nagel die steeds weer opnieuw op dezelfde plek inscheurt. 🙁 Geraak er maar niet vanaf, misschien moet ik dit ook maar eens proberen. Bedankt voor de fijne uitleg!

  4. Ik heb van mijzelf al best sterke nagels, maar in nu het kouder word scheuren ze wel sneller. Dit lijkt me wel een goede oplossing, leuke review! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *