Budget Beauty

Ik hou van budgetshoppen, en al helemaal als ik voor een leuke prijs ook nog eens goede producten vindt. Ik had al eens van w7 gelezen op andere blogs, maar dat maakt mij alleen maar meer nieuwsgierig en dan wil ik het zelf testen. Van de week ben ik dus even langs de op=op voordeelshop geweest in Apeldoorn, gezien ze daar w7 verkopen. Ik kocht 3 mono eyeshadows, omdat deze me qua kwaliteit het meest verraste.
Ze heten Perfect eyes. Ik kocht 3 kleuren, Atlantis (blauw), Bronzed (oranje) en Silver Streak (grijs). Ik vind het leuk dat w7 er voor kiest om de oogschaduws een naam te geven. Nummers vind ik saai en ik onthoud dan niet wat bij welke kleur hoort. De oogschaduws zitten in een plastic verpakking. Hij sluit goed, ik moet zelfs een beetje moeite doen om ze open te krijgen. Je krijgt 3,5 gram. Genoeg voor een hele tijd dus!

En dan de swatches, wat een pigment! Ik ben er echt heel blij mee. Vooral met je vingers brengen de oogschaduws gemakkelijk aan, met een kwastje pakken ze iets minder kleur helaas. Je zult echt een kwast met wat stevigere haartjes moeten gebruiken. Ik ben in positieve zin verbaasd. Mijn vader zou zeggen “waar doen ze het van..”. De oogschaduws kosten namelijk maar €1,99 per stuk en voor 3 stuks betaal je €5,-. Now that’s what I’m talking about! Ik ga zeker nog eens wat meer kleurtjes halen.

8 Reacties aan “Review: w7 oogschaduw”

  1. Deze drie zijn wel heel mooi(goed gepigmenteerd) maar ik las van de week ergens anders dat ze echt waardeloos waren en ook slecht gepigmenteerd. Ik denk dus dat het heel erg verschilt per kleurtje en dat is wel jammer ;(

    • Ja je hebt ook palettes en die zijn inderdaad niet gepigmenteerd, sommige dan want ik zag er ook eentje die wel redelijk was. Je kunt helaas niet alles testen, dat is wel een nadeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *