Zoeva 229 Eye Finish Brush

Dat ik fan ben van de kwasten van Zoeva hoef ik jullie waarschijnlijk niet te vertellen. Ze zijn budget, hoewel ze sinds de vernieuwing van het merk wel iets duurder geworden zijn, en gewoon erg fijn. Ik heb er al een flink aantal in mijn bezig, en sinds mijn verjaardag mag ik de Zoeva 229 Eye Finish brush ook aan mijn collectie toevoegen.

De naam zegt het eigenlijk al wel, Eye Finish, deze kwast gebruik je voor het mooi uitblenden van je oogschaduw. Of natuurlijk het voorzichtig aanbrengen van een kleur, zonder al te veel dekking. Alle harde lijnen in je oogschaduw zijn uit te blenden met deze kwast. De eerste keer moest ik wel even oefenen, de kwast is namelijk een stukje langer en wat minder fluffy dan ik gewend ben. Sterker nog, de eerste paar keer dat ik een ooglook maakte nadat ik deze kwast binnen kreeg liet ik hem links liggen.

Zoeva 229 Eye Finish Brush Zoeva 229 Eye Finish Brush

De haren van deze kwast zijn duo fibre synthetische taklon haren, hierdoor zijn de buitenste haren zwart, de binnenste haren wit. Zoals eigenlijk alle kwasten van Zoeva is ook deze kwast vegan. Zoeva zelf zegt over deze kwast dat het je all-time-favorite kwast gaat worden voor nude make-up, maar ook voor smokey eyes. Het aanbrengen van kleur is met deze kwast niet de bedoeling, tenzij je een sheer effect wil bereiken, maar dus uitermate geschikt om die harde lijnen te blenden. Dat is dan ook waar ik hem het liefste voor gebruik. De haren van de kwast zijn ongeveer anderhalve cm lang, en lopen taps toe. De haren van de kwast zijn heerlijk zacht, en irriteren mijn oogleden niet, wat soms nog wel eens het geval wil zijn. De kwast kost €6,20, wat ik zelf een prima prijs vind voor een kwast.

En nu ik hem een paar keer gebruikt heb kan ik zeggen, ik ben om. Wat is ‘ie fijn! Een all-time-favorite wil ik nog niet zeggen, de 227 Soft Definer van Zoeva staat ook heel hoog op de favorietenlijst, maar Zoeva, you did it again. Jullie hebben weer mijn hart gestolen met een kwast. Ik wil ze allemaal!

5 Reacties aan “Review – Zoeva 229 Eye Finish Brush”

  1. Hmm, ik denk dat ik ook eens een Zoeva set wil aanschaffen, heb nu alleen Hema kwasten en opzich zijn ze goed, maar ik denk dat dit nog fijner werkt.
    Liefs, Ypie

    • Zeker doen! Ga je absoluut geen spijt van krijgen, ik ben echt heel blij met mijn Zoeva kwasten!

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Essence lente update 2015 - Musthaves - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *