Tegenwoordig ben ik steeds meer bij mijn vriend te vinden, en om iedere keer mijn kwastenset mee te slepen vind ik vervelend. Foundation kun je met je handen doen, maar voor poeder en oogschaduw heb ik toch echt kwasten nodig. Ook wilde ik graag wat nieuwe oogschaduw kwasten, dus een tijdje geleden bestelde ik een aantal kwasten bij Zoeva. Daar zat ook dit Eye Definition setje bij, met 6 verschillende kwasten. Vandaag kunnen jullie lezen wat ik er van vind.

Budgetkwasten zijn moeilijk te krijgen. Essence zet een goede stap in de richting en brengt regelmatig kwasten uit en ook HEMA doet haar best. Maar vaak vind ik ze toch net niet fijn. Een hele tijd geleden bestelde ik al een aantal losse gezichtskwasten en nu wilde ik een aantal van hun oogschaduw kwasten proberen.

Ik koos voor het Eye Definition setje. Hierin zitten 6 kwasten, perfect als basiskwasten voor een ooglook. De set wordt geleverd in een metallic roze tasje en de brushes zijn van normaal tot reisformaat. Ook makkelijk om mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld. In het setje zitten de volgende 6 kwasten, van links naar rechts op de foto: Shader, Smudger, Precise Shader, Eye Blender, Pencil en een Fine Eyeliner.

Alle kwasten zijn van fijne kwaliteit. Ze zijn lekker zacht, en vooral op mijn ogen vind ik dat fijn. Ik heb gevoelige ogen en als de kwasten dan ook nog eens een beetje prikken zijn ze al snel geirriteerd en gaan ze jeuken. Niet handig als je net een mooie look neergezet hebt. Ik ben dan ook erg blij dat de kwasten uit dit setje dat niet doen. De kwasten laten bij het wassen geen haren los.

Voor een Eye Definition set betaal je €16,-. Omgerekend is dat dus €2,67 per kwast. Zoeva is een Duitse webshop, je kunt met PayPal betalen. Naar de Benelux betaal je €5,50 verzendkosten. Zoeva verzendt met UPS en mijn ervaring is dat ze snel verzenden. Ik bestelde deze kwasten op vrijdag, de dag dat er geen pakketjes aan UPS afgeleverd worden. Maandag kreeg ik een berichtje dat mijn bestelling klaar was voor verzending en dinsdag had ik alles in huis. Netjes toch? Ik ben erg blij met mijn setje, geen gesleep met kwasten meer!

17 Reacties aan “Review: Zoeva Eye Definition Set”

  1. Zelf heb ik nog nooit kwasten van Zoeva gebruikt, maar dit setje lijkt mij heel erg fijn. Ook de prijs bevalt mij zeker wel als je het per kwast gaat bekijken.

  2. Het setje ziet er goed uit! En voor die prijs hoef je het zeker niet te laten. Ik ben zelf nog altijd tevreden met mijn Sigma kwastenset maar mocht die ooit aan vervanging toe zijn dan zal ik zeker Zoeva in gedachten houden.

  3. Klinkt goed, zo’n setje! Alles netjes bij elkaar! Ik vind Zoeva sowieso fijn, inderdaad best wel snelle verzending en ook gewoon prima prijs.

  4. Ik heb een tijdje geleden ook al zitten kijken naar deze kwasten. Vraag me ook af of die hele set van 65 euro de moeite zou zijn. Aangezien ik enkel nog maar goede reviews heb gelezen moet ik misschien eens overwegen ze aan te kopen. 😀

  5. Deze set van Zoeva klinkt ook erg fijn. Ik heb zelf een andere set en ben daar nog steeds ontzettend tevreden over. De kwasten gaan erg lang mee!

  6. Mooie kwastenset! Ik heb onlangs de Bamboo set besteld, ik had nog niet eerder een complete kwastenset gehad, altijd losse kwastjes overal en nergens vandaan, maar ben er wel heel erg tevreden over! Prima kwasten en toch ook goed betaalbaar.

  7. Ik heb de very croc set van Zoeva, daar zitten een aantal van deze kwasten ook in. Ik vind ze heel fijn! Alleen die grote blend kwast vind ik nogal prikken. In de very croc set zat ook nog een hele zachte fluffy kwast, die gebruik ik daar liever voor:)
    Ben wel erg van fan Zoeva, goede prijs, goede kwaliteit:D

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review: Zoeva kwasten - Beauty 'n Spice | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *