bron: fashion-fee.com

Toen ik van de week door de Etos sliep spotte ik iets. MNY heeft namelijk weer een nieuwe Limited Edition, de I am a Fashion Bohemian collectie. In deze collectie zitten veel nudekleuren en mijn oog viel op een lipgloss, nummer 185.

Toen MNY net uit kwam heb ik een aantal van de lipglosses geprobeerd. Ik was toen niet echt gecharmeerd van de producten. Toch gaf ik deze lipgloss een kans. Voor €1,99 kun je er niet echt een buil aan vallen, en nadat ik de tester even geprobeerd had leek hij vrij gepigmenteerd. Ik nam hem dus mee naar huis. Het is een kleine tube, en bevat 9ml product. Niet heel erg veel dus. De kleur is oudroze/bruin met een lichte shimmer. Tubes zijn niet mijn favoriete verpakkingen, je moet het voorzichtig aanbrengen en je hebt al snel teveel op je lippen. Wat ik wel fijn vindt aan deze tubes is de afgesneden bovenkant. Deze ligt lekker op je lippen en je brengt het gemakkelijk (als je niet te veel hebt) gemakkelijk aan.

Op mijn hand ziet de lipgloss er vrij gepigmenteerd uit, en je ziet de shimmer ook goed. Ik was heel erg benieuwd hoe hij op mijn lippen zou staan, maar om nou met zo’n tester op mijn lippen te gaan smeren. Yuk. Ik kan ook niet zo goed begrijpen dat er meiden zijn die zich uitgebreid gaan opmaken in de winkel met testers. Nu heb ik een hele lichte vorm van smetvrees, maar brrr, bacteriën everywhere. Anyways, ik dwaal af.

Zoals je kunt zien blijft er op mijn lippen weinig van dat pigment over. Als je goed kijkt zie je de lichte shimmer, en een heel licht waasje van de kleur, maar het is lang niet zo duidelijk als dat ik verwacht had. Ik denk dat hij wel heel mooi staat over een nude lippenstift zoals Be Natural van Catrice. Ik vind het jammer dat de lipgloss niet zo gepigmenteerd is als hij er uit ziet. De producten van MNY blijven mij helaas keer op keer tegenvallen. Jammer, want het had heel wat meer kunnen zijn!

4 Reacties aan “Review&Swatch: MNY Lipgloss #185”

  1. Hmm ben ook niet zo’n fan! En bij mijn Etos hebben ze nog de winter LE haha, de eerste. Jammer dat je niet veel meer ervan op je lippen terug ziet!

  2. Ik had de collectie ook zien liggen maar vond hem niet zo heel veel aan, hij ziet er wel mooi subtiel uit op je lippen trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *