Tijdens de 50% kortingsactie van Kruidvat lag deze collectie in sommige filialen al in de winkel. Ik had geluk, bij mijn filiaal was dit ook zo! Helaas was het schap al flink geplunderd en was bijvoorbeeld de highlighter powder die ik graag wilde hebben uitverkocht. Toch scoorde ik nog 3 producten, wel bij een ander filiaal dan mijn standaard, maar toch. Ik kocht een van de lipglosses, een metallic eyeliner en een nagellak.

Het eerste product wat ik kocht was de lipgloss Pink Show. Ik was een beetje teleurgesteld, normaal gesproken zijn de lipglosses van Catrice vrij gepigmenteerd, maar bij deze merkte ik er weinig van. Een voordeel is dat de lipgloss niet plakkerig is. Maar ik heb liever een wat plakkerige lipgloss met die wat meer kleur afgeeft als dit. Nu zijn mijn lippen vrij gepigmenteerd, maar bij Colour Show heb ik hier geen last van. Ik had liever een soortgelijke substantie gehad.

Moving on to the eyeliner. In de Enter Wonderland collectie zitten 2 metallic eyeliners, een bruinachtige en een donkerblauwe. Ik denk niet dat ik de lichte kleur zou gaan gebruiken, dus ik kocht alleen de blauwe. Hij heet Miracle Clouds en is donkerblauw met mooie lichtblauwe shimmertjes. De eyeliner heeft een standaard eyelinerkwastje, stevig en smal, waardoor je mooie dunne lijntjes kunt trekken. Ik heb hem nog niet geprobeerd op mijn ogen, dus over de houdbaarheid kan ik je nog niet heel veel vertellen, maar ik verwacht dat dit geen problemen oplevert.

And last, but not least, de nagellak. Het is Miracle Heaven, een mooie blauwe kleur. Er zijn nog 3 andere kleuren verkrijgbaar. Op de persfoto’s leek de groene me ook wel wat, maar in het echt vond ik die tegenvallen. De andere kleurtjes spraken me niet echt aan, daarvan heb ik er al genoeg in de kast staan. De lak is gemakkelijk aan te brengen, niet te dun en niet te dik. Hij heeft het standaard Catrice kwastje. Wat me opviel is dat hij een stukje kleiner is dan de normale Catrice lakjes. Hij bevat namelijk 8ml, en de normale Catrice lakjes bevatten 10ml. Nu is dat voor mij niet zo’n groot probleem, maar je zult maar net je ultieme kleurtje gevonden hebben..

Al met al vond ik dit geen hele bijzondere collectie. Catrice heeft betere gehad in mijn ogen. Enter Wonderland ligt nu in de winkels, dus als je iets wilt hebben moet je er snel bij zijn. De producten zijn meestal snel uitverkocht. De prijzen zijn gunstig, de lipgloss kost €3,79, de eyeliner €2,99 en de nagellak is €2,49.

10 Reacties aan “Review&Swatches: Enter Wonderland”

  1. Ik vind de collectie er leuk en lief uitzien, de verpakking dan. Producten, kleuren zelf niet zo bijzonder. Behalve Miracle Heaven, ik heb hem ook en vind hem erg mooi. De Lavenderlicious heb ik ook, maar die is niet echt bijzonder..

  2. Miracle Heaven ziet er mooi uit!
    Ik zit nu even in een no-buy dus ik kan niet gaan kijken, maar in mijn vaste Kruidvat komen niet zo veel jongere mensen dus de LE’s van Catrice liggen er ook wat langer 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Swatches: Essence Hello Holo | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *