Na een week vol deadlines heb ik eindelijk weer tijd om een post te schrijven. Vandaag de Essence Stay With Me lipgloss. Ik ben nooit zo’n fan geweest van Essence lipglosses. Ze zien er vaak mooi uit in hun verpakking, maar op je lippen zie je er weinig van. Ik was dan ook wel benieuwd naar deze glosses uit het vernieuwde assortiment. Zouden deze beter werken? Ik kocht de kleur 07 Kiss Kiss Kiss.

De geur van de lipgloss is extreem zoetig, maar niet vervelend. Je ruikt het vooral als je hem open maakt, op je lippen heb je er geen last van. Ik vind hem wel lekker ruiken. De applicator is apart, het zijn twee bolletjes met een recht stukje er tussen. Ik snap er het nut niet zo goed van, want het maakt niet dat je de gloss fijner aan kunt brengen. Sterker nog, ik kom er mee ‘buiten de lijntjes’. Op mijn onderlip gaat het nog wel, maar zodra ik mijn bovenlip op de ‘normale’ manier probeer werkt het niet.

De lipgloss heeft ook een rare substantie. Hij is plakkerig, wat natuurlijk voor de houdbaarheid zorgt op je lippen, maar het is een beetje gel-achtig. Heel apart. Daardoor vind ik hem ook niet geweldig aanbrengen, ik kreeg hem niet perfect gelijkmatig verdeeld op mijn lippen.

Nu lijkt het of ik vrij negatief ben over de lipgloss, maar over het pigment heb ik niks te klagen. Hij ziet er op mijn lippen net zo uit als in de verpakking. En dat longlasting gedeelte zit ook wel goed! Hij blijft een stuk langer zitten dan de meeste lipglosses. Na het aanbrengen van deze gloss at ik mijn lunch, een goedgevuld omelet, en na het eten checkte ik de spiegel even, hij zat nog zeer goed en bijwerken was niet nodig. I like!

En het beste is de prijs, je betaald namelijk maar €1,99. Couldn’t be better. De Stay With Me lipgloss zit in het vaste assortiment van Essence en is ook te verkrijgen bij de kruidvat met maar één schap.

12 Reacties aan “Review&Swatches: Essence Stay With Me”

  1. Dat klinkt als een fijne lipgloss. 🙂 Sommige mensen vinden zo’n borsteltje ding juist wel weer fijn, ik denk dat het een kwestie van smaak is. 🙂

  2. Ja ik heb hem ook, en ik vind dat kwastje ook heel apart en niet fijn! Maar verder is het wel een fijne lipgloss, hij is alleen wel heel plakkerig, maar dat is gewoon longlasting. 🙂

  3. Vind het wel een mooi kleurtje! Alleen jammer dat wat donkere kleuren op mijn lippen mij niet staan. 🙁
    Ik heb zelf de lichtroze versie hiervan, ben er erg tevreden over! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *