Nadat ik dit palette bij Misslipgloss zag wilde ik hem ook hebben. Het is het Glamour to Go Eyeshadow palette van de Sun Club collectie. Ik hou van naturelle kleuren en het palette zag er erg goed gepigmenteerd uit. Ik ben van Essence eerder wat minder gepigmenteerde oogschaduws gewend, dus ik was heel erg benieuwd naar dit palette. Ik kocht Long Beach, er zijn namelijk 2 palettes te verkrijgen, maar Long Beach had de naturelle kleuren die ik graag gebruik. Het palette kost maar €2,99, dus voor die prijs is het leuk om te proberen.

Het Long Beach palette heeft 8 kleurtjes, gevarieerd van peachy kleuren tot grijs. Er zit, zoals je ziet, ook een klein applicatortje bij, met een applicatorspons en een kwastje, maar het sponsje vind ik niet fijn werken, en de kwaliteit van het kwastje laat ook te wensen over. Maar voor de prijs kun je natuurlijk niet veel verwachten.

De swatches daarintegen zijn wel super. Dit is een keer met mijn vinger over de oogschaduw en dan direct op de huid, zonder een basis. Looks good huh? Ik was dan ook erg benieuwd of ze ook op je ogen zo mooi gepigmenteerd zijn, en maakte 2 snelle looks.

De eerste look is met de onderste rij van de kleurtjes gemaakt. Op mijn ogen lijken ze lang niet zo gepigmenteerd als op de swatches. Ik zou ze eigenlijk nog een keer moeten testen maar dan met een oogschaduwbasis.

De tweede look maakte ik met een combinatie van kleurtjes uit beiden rijen. Ook hier zijn de kleuren lang niet zo gepigmenteerd als op de swatches. Het is een leuk palette, en ik denk dat met een goede basis de kleuren ook wel goed naar voren komen, maar ik was wel verbaasd over het pigment eenmaal aangebracht op de ogen. Op de swatches komen de kleuren veel beter over.

Het palette kost maar €2,99 en is verkrijgbaar bij de Kruidvat in de 2e meter van de Essence schappen. Ze zijn dus alleen verkrijgbaar bij filialen met een groot Essence schap.

7 Reacties aan “Review&Swatches: Essence Sun Club Long Beach”

  1. Op de swatches ziet het er inderdaad nog wel goed uit, maar op je ogen wel een beetje minder. Vind de kleurtjes niet allemaal mooi, dus koop ‘m denk ik niet! Fijne review 😉

  2. Jammer dat de kleuren met een look niet zo mooi uitkomen want ze swatches zien er echt geweldig uit! En die prijs is ook helemaal mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *