Vandaag ging ik samen met vriendinnetje Kim shoppen in Amsterdam. Beiden waren we bijvoorbeeld nog nooit bij Inglot geweest en wel erg benieuwd. We hadden elkaar ook al weer veel te lang niet gezien, dus het werd hoog tijd. Om half 11 spraken we af en rond half 6 hadden we de trein weer terug, we hebben flink de tijd genomen dus. Naast de makeup heb ik natuurlijk ook fashion geshopt. Laat me weten of er ook interesse is in een fashion shoplog, dan zal ik deze ook nog maken, maar omdat dit natuurlijk eigenlijk een beautyblog is :).

Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien kocht ik bij Inglot 2 freedom system palettes. Een vierkante met 4 kleuren en een rechthoekige met 3. Morgen zal er een quick view over verschijnen.

Ik schreef al eens eerder over dit product. Lush’s Lemony Flutter. Hoewel mijne nog niet op was, was hij inmiddels wel over de datum heen, en hoewel hij nog goed rook vertrouw ik het toch niet helemaal meer. Die gaat dus de prullenbak in en ik heb een nieuwe aangeschaft, want Lemony Flutter behoort tot een van mijn favoriete producten.

Als ik in Amsterdam ben kan ik de Mac Pro Store niet overslaan natuurlijk. Ik kocht een blush (springsheen) en de Prep + Prime transparant finishing powder (wat een geweldig doosje trouwens, die glitters!).

En dit was eigenlijk alles wat betreft beauty wat ik kocht. Ik heb me nog redelijk in kunnen houden. Hoewel ik alles wel wilde hebben in de Inglot store (wat een geweldig gave winkel) ging ik braaf met alleen 2 freedom systems naar buiten.

Ik heb een heerlijke dag gehad en iedere keer bedenken Kim en ik ons weer dat we vaker moeten gaan shoppen.

 

 

15 Reacties aan “Shoplog: Amsterdam”

    • Mijn stijl is niet heel speciaal hoor, maar als ik er aan denk en goed licht heb zal ik een keer een outfitfoto proberen te maken!

    • Ik ben ook zo’n muts! Ik vergeet gewoon de foto’s met de dichte palettes erbij te zetten zodat je een klein idee hebt :’) Ze staan er nu wel bij ๐Ÿ˜‰

  1. Toffe dingen! Ik wil ook nog graag zo’n Inglot palette! Laat de fashion shoplog trouwens maar komen hoor, ben wel benieuwd wat voor kleding jij leuk vindt ๐Ÿ™‚

  2. Jessica, schaam je! ”Mijn stijl is niet heel speciaal hoor, maar als ik er aan denk en goed licht heb zal ik een keer een outfitfoto proberen te maken!” Je hebt een hartstikke leuke stijl, gisteren zag je er ook super uit!

    Het was echt een super leuke dag, moeten we echt veel vaker doen. Vooral Amsterdam, nu weten we tenminste waar Inglot zit ๐Ÿ˜‰ En ik heb er spijt van dat ik ook geen Blush heb meegenomen van MAC, die van jou past echt precies bij je huid. En die Lemony Flutter… Alleen die geur al..โ™ฅ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *