New York Color, afgekort tot NYC is hot in beautyblogland. En dat is niet zo heel gek, want dit voor ons nieuwe budgetmerk ligt sinds deze week in 166 geselecteerde filialen van Kruidvat. Ik kon helaas nog geen lijst vinden in welke filialen het schap staat. Als er 2B/Manhattan verkocht werd n jou filiaal dan is de kans groot dat NYC daar nu voor in de plaats gekomen is.

Ik moet heel eerlijk zeggen dat de collectie mij een klein beetje tegen viel. Het is eigenlijk meer van hetzelfde. Ik had gehoopt op wat leukere producten. Suzy schreef bijvoorbeeld een stukje over creme blushes. Deze zijn dus helaas niet in Nederland verkrijgbaar. Wel nam ik 2 oogschaduw paletjes mee, een lipstain en een lipgloss. Ik ben erg benieuwd naar de lipstain. De palettes heb ik al geswatched, pigmentatie is redelijk, niet heel goed. Later vandaag zal ik een update plaatsen over een van de palettes.

De prijzen van NYC liggen tussen de €1,99 en €4,99. Het schap ziet er luxe uit, maar de lampjes komen vervelend op de kleuren terecht. Ook vind ik de verpakkingen vrij cheap aanvoelen. Het is natuurlijk goedkoop en daardoor plastic, maar bij Catrice bijvoorbeeld heb ik dit veel minder. Al met al vind ik NYC wel een ok merk, maar het vervangt mijn favoriete budgetmerk niet.

6 Reacties aan “Shoplog: NYC”

  1. Ik heb het nog niet zien liggen en ben er wel erg benieuwd naar! Was eigenlijk ook wel benieuwd naar een filiaal-lijst waar het in de winkel komt, dus mocht je er nog eentje tegen komen!

  2. Ik heb zo een vaag vermoeden dat er geen een komt in Zwolle.. 🙁 Want we verkochten nergens 2B of Manhattan. Ik ben erg benieuwd naar de producten!

  3. Het viel mij ook nogal tegen en dat probleem met die lampjes had ik ook! Ik dacht ‘wauw, wat een mooie donkerrode nagellak’, blijkt hij weg van de lampjes felroze te zijn :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *