Van lieve Suzanne van DeltaCephei kreeg ik deze tag, de show your screen tag. Misschien weten een paar van jullie het al, maar ik werk met twee schermen. Ik heb dus ook twee screenshots om jullie te laten zien.

Als eerste mijn hoofdscherm. Hier heb ik een onwijs gave foto manipulatie van Joe (JtotheOtotheE) op Deviantart. Het is de spring wallpaper. Vanaf dat hij uit kwam staat hij eigenlijk al op mijn achtergrond, ik vind hem zo verschrikkelijk gaaf!

Nummer twee is een think different apple wallpaper. Hier zijn er ontzettend veel van te vinden op internet maar ik blijf dit toch een van de leukste vinden. Zoals je ziet is mijn hoofdscherm een breedbeeldscherm en mijn tweede niet. Ik vind het fijn als mijn bureaublad opgeruimd is, maar in een periode van heel veel stress en veel deadlines zwerft meestal een hele lading icoontjes rond en is er van de achtergrond bijna niks meer te zien. Jep, ik ben er zo eentje die alles op slaat op het bureaublad en daarna in de juiste mappen zet haha. De mappen die je op het hoofdscherm ziet zijn Beauty ’n Spice, Werk en Foto’s. Met hoofdletters, want dan kan ik ze gemakkelijker terug vinden tussen alle rotzooi 😉 Op het tweede scherm zie je School en P90x en een cd icoon van de Photoshop Creative editie nummer 33.

Nu is het eigenlijk de bedoeling dat ik een aantal mensen tag, maar ik heb het al zo vaak voorbij zien komen dat ik geen idee heb wie hem nog niet gehad heeft. Heb jij hem nog niet gehad? Zet het dan even in een comment, dan zet ik een linkje in het artikel naar jouw website als je hem daar laat zien. En ik zou het natuurlijk leuk vinden als jullie als bezoeksters ook jullie screens laten zien!

7 Reacties aan “Show your screen”

  1. Ik ben net zo,, ik sla ook alles op op mijn bureaublad.
    Een keer inde zoveel tijd ruim ik mn bureablad eens op, maar na een paar dagen staan er al weer allerlei verdwaalde icoontjes.
    Mooie achtergonden heb je.

  2. Beide achtergronden vind ik heel erg mooi! Ik ga ook eens opzoek naar zo’n apple achtergrond! Ik sla overigens ook echt alles op op het bureaublad..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *