Sleek Storm Look

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Sleek Storm look uploadde. Hoog tijd voor een nieuwe dus. Ditmaal gebruikte ik alleen de matte bruintinten en de zwarte oogschaduw.

Ik heb eigenlijk altijd een winged eyeliner, al-tijd. Meestal met mijn favoriete gelliner of cake eyeliner, maar voor deze look besloot ik eens iets anders te proberen. Ik pakte de zwarte kleur uit het Sleek Storm Palette en maakte daarmee het lijntje, en ook onder mijn oog zette ik het met de zwarte eyeliner wat extra aan.

Sleek Storm Look Sleek Storm Look

Op deze manier is de eyeliner wat minder hard/opvallend. Het ging eigenlijk makkelijker dan gedacht, ik had verwacht dat ik de zwarte oogschaduw een aantal keer aan moest zetten, maar hij is zo gepigmenteerd dat hij in principe in een keer zat. Het geheel is vrij donker, maar toch neutraal.

Ogen:
* MAC PaintPot Painterly
* Sleek Storm – Highlighter linksboven
* Sleek Storm – Matte zwarte kleur linksonder
* Sleek Storm – Matte donkerbruine kleur linksonder
* Sleek Storm – Matte bruine kleur bovenaan
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Onbekend merk wenkbrauwpoeder

Lippen:
* Miss Sporty Perfect Color Lipstick 038 I Love

Gezicht:
* Catrice Prime & Fine Primer
* GOSH Xceptional Wear Foundation in Porcelain
* MAC Prep + Prime Translucent Powder
* MAC Blush in Mocha

13 Reacties aan “Sleek Storm Look #4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *