sleek storm look

De tweede look die ik maakte met het Sleek Storm Palette. Deze keer koos ik voor een wat meer natuurlijke look met de shimmer kleuren linksboven in de hoek. Een heel ander resultaat als die van afgelopen keer.

sleek storm sleek storm look sleek storm look sleek storm look sleek storm look

Lekker blij hoofd haha! De kleuren in dit palette zijn heel divers, dat blijkt maar weer met deze look. De rode kleur in mijn crease brengt het groen in mijn ogen naar voren en kleurt leuk bij het shirt wat ik aan heb. Het gouden shimmerkleurtje in mijn ooghoeken zorgt ervoor dat de aandacht naar mijn ogen gaat en ze een pop krijgen. Helaas werkte het licht niet helemaal mee, waardoor op de detailfoto’s van mijn oog de kleuren wat flets worden, ze zijn meer zoals op de fullface foto’s.

Gebruikte producten:

Ogen:
* Sleek Storm Palette kleur: Rechtsboven (crease)
* Sleek Storm Palette kleur: Tweede van rechts (ooglid)
* Sleek Storm Palette kleur: Tweede van links (binnenste ooghoek)
* Catrice Mono in Bring Me Frosted Cake
* Catrice Lashes To Kill Waterproof Mascara
* Stargazer Cake Eyeliner
* Onbekend merk wenkbrauwpalette

Gezicht:
* Catrice Prep And Fine Primer
* GOSH Xceptional Wear Foundation in Porcelain
* MAC Prep + Prime Translucent Powder
* MAC Blush in Mocha

Lippen:* Etos Colour Balm Koraaltint

8 Reacties aan “Sleek Storm Palette Look v2.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *