spam je blog

Ik vind het altijd heel erg leuk om te zien wat voor blogs mijn lezeressen hebben, en de laatste keer dat ik een spam je blog artikel deed is ook al weer een tijdje geleden! Hoog tijd dus om weer eens je blog te spammen op Beauty ’n Spice.

Ik zou het ook leuk vinden als jullie wat meer over je blog vertellen, wat doe je? Waar focus je je op? En laat een specifiek artikel achter waar je trots op bent, en waarom ben je daar trots op? Spammen maar!

20 Reacties aan “Spam je blog!”

 1. Altijd leuk om te mogen spammen. Mijn blog is http://www.bellamondo.nl Ik blog over vanalles omdat ik eigenlijk vanalles leuk vind. Bella Mondo is ooit, way back, begonnen als beautyblog. Maar inmiddels zou ik het eerder omschrijven als een lifestyle blog met een persoonlijk tintje. De laatste tijd probeer ik ook meer video’s te maken en ben ik heel erg bezig met de manier waarop ik dingen op de foto zet. Kortom ik probeer mijn blog constant te vernieuwen en te verbeteren. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt.

 2. Hey leuk.. weer nieuwe blogs om te ontdekken 😀

  Ik ben zelf pas net begonnen en blog nu 3x per week waarvan voornamelijk over eten.
  goodfoodsel.blogspot.nl is waar je het kan vinden:)

  Liefs

 3. Leuk dat we mogen spammen!!
  Ik heb een blog met een vriendin van me, en we bloggen over beauty, dus makeup, nagellak, looks, huidverzorging, dat soort dingen. Ik probeer zelf vooral te focussen op uitgebreide reviews, met zoveel mogelijk informatie, dus als je van lange artikelen houdt, zit je zeker goed!
  Goede artikelen (toch best gek om over jezelf te zeggen) vind ik de mega Real Techniques review, en een uitgebreid artikel met alles over foundation. We reviewen alles van spotgoedkoop tot flink duur.
  Neem eens een kijkje op http://aabeautyaddicts.wordpress.com

 4. Op mijn blog heb ik het over verschillende dingen zoals lifestyle, beauty en andere dingen die ik leuk vind; bijvoorbeeld layouts maken voor anderen en persoonlijke artikelen.

  Ook heb ik mij vandaag aangemeld voor vrijwilliger bij het Nationale Ouderenfonds, gewoon omdat ik vind dat oudere mensen best minder eenzaam kunnen zijn en wij daar bij kunnen helpen!

  Tot op http://doormariska.nl

 5. leuk 😀

  Deze persoonlijke beauty blog bestond alweer 3,5 jaar in april 2014! http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral veel reviewartikelen gepost (sowieso altijd 1 om 5:00 ‘s ochtends, en een mogelijk 2e artikel in de middag) en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken!

 6. Wat leuk dat we mogen spammen!

  Ik blog anoniem op http://www.diysforyouandme.weebly.com, een blog boordevol creativiteit, tips, tag’s, favorieten, inspiratie en nog veel meer! Na een bezoekje op mijn blog ben je helemaal happy en zit je natuurlijk vol met de leukste ideeën, zodat je daarna zelf aan de slag kan!
  Ik zal het leuk vinden als je er een kijkje komt nemen!

  Liefs ♥

  site: http://www.diysforyouandme.weebly.com
  bloglovin’: http://www.bloglovin.com/blog/12258899

 7. Hej, ik blog op Without Elephants over vanalles wat mij inspireert. Van interieur tot beauty en van beauty tot sport en lekker koken. Mijn blog begon ooit als beautyblog, maar is nu echt uitgegroeid tot mijn persoonlijke plekje op het web.
  Ik vind het heerlijk om mensen te inspireren. Wordt je vrolijk van mijn blog of ben je erdoor geiïnspireerd geraakt? Laat het me dan vooral weten, dat vind ik echt heel erg leuk namelijk.

  Ik vind het altijd moeilijk om aan te geven waar ik trots op ben. De foto’s in één van mijn laatste artikelen vond ik zelf wel mooi. Maar ach, Macarons zijn ook gewoon heel erg fotogeniek.

  http://withoutelephants.com/thoughts-lately-1/

  http://withoutelephants.com/

 8. Leuk dat we mogen spammen. Mijn naam is Imke en ik blog iedere dag op http://www.iontrend.nl. Op mijn blog kun je helemaal aan je trekken komen als je van nail art, nagellak en make-up houdt. Ik nodig je graag uit om een bezoekje te brengen. Graag tot ziens, liefs Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *