Swarovski Aura Lipgloss

Soms heb je van die producten die je niet snel voor jezelf aanschaft, maar je wel ontzettend mooi vind. De producten uit de make-up lijn van Swarovski zijn van dit soort producten. Met kerst kreeg ik van mijn schoonmoeder deze onwijs mooie Swarovski Aura Lipgloss.

Swarovski Aura Lipgloss

Het product komt in een simpel kartonnen doosje, niet heel erg bijzonder dus, tot je hem open maakt.

Swarovski Aura Lipgloss

In het doosje vind je namelijk dit doosje, wat mij een beetje aan een cupcake doet denken.

Swarovski Aura Lipgloss

En als we de ‘cupcake’ open maken vinden we wéér een doosje. Al het moois zit goed weggestopt haha.

Swarovski Aura Lipgloss

Als we dat doosje open maken vinden we deze geweldig mooie hanger. Hanger ja, want het product is een ketting! Er zit een koord aan welke je om je nek kunt dragen. De hanger is vrij zwaar en met mooie swarovski steentjes bezaait.

Swarovski Aura Lipgloss Swarovski Aura Lipgloss

De hanger is open te schuiven, en dan komt er een lipgloss tevoorschijn. De basis van deze lipgloss is transparant, maar als er licht op schijnt zie je de mooie shimmer die hij heeft. Ik zal hem niet zo snel los op mijn lippen dragen, maar wel als highlighter op het midden van bijvoorbeeld een roze lipstick.

Ik vind het echt een prachtig product, en het is een leuke gimmick, een ketting met een lipgloss erin verwerkt. De prijs ligt rond de €50/€60 als ik even rondkijk op internet, wat de mijne gekost heeft weet ik niet gezien het een cadeautje was. Naast deze transparante is er ook een roze versie te krijgen. De prijs lijkt hoog te zijn voor een lipgloss, maar eigenlijk moet dit product gezien worden als een sieraad, met iets extra’s en dan valt de prijs wel mee. Het product is onder andere bij Douglas te koop.

10 Reacties aan “Swarovski Aura Lipgloss”

  1. Prachtig! Ik had deze al een keer gezien op internet of ergens anders.. maar ook als ketting gewoon super leuk.. echt een cadeau voor een blogger haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *