Een tijdje terug stonden ze al met swatches op een Duitse blog, en mijn beauty-lover hartje ging al sneller kloppen. Die moest ik hebben! Ik ben dan ook heel erg blij dat ik ze alle drie heb weten te bemachtigen. Dit zijn de Eye Aquarelle Duo Chalks uit de feMALE collectie van Catrice. Er zijn drie setjes verkrijgbaar en in iedere verpakking zitten 2 oogschaduws. Zo zijn er dus 6 verschillende kleuren. Je betaald €2,99 per Eye Aquarelle Duo Chalk setje.

Het eerste wat ik dacht toen ik foto’s van deze duochalks voorbij zag komen was dat ze heel erg op de Shimmer Cubes van The Body Shop lijken. Ik had in eerste instantie op die blog niet door dat ze uit de feMALE collectie kwamen omdat ze op de persfoto’s alleen het doosje met de twee blokjes daar in lieten zien. Op die persfoto’s sprak de collectie me dus niet heel erg aan. Toen ik ze bij de Duitse blogster zag wilde ik ze gelijk al hebben, en al helemaal toen ik zag hoe gepigmenteerd ze waren.

Hier boven zie je een foto van de swatches van de Eye Aquarelle Duo Chalks, de eerste twee komen uit het setje ‘Tomboy’. Een mooie blauwe en donkergrijze. Daarnaast zie je ‘Love Me Tender’, twee natuurlijke tinten en als laatste ‘Boys Are Back’. De kleuren zijn ontzettend gepigmenteerd. De swatches zijn namelijk gemaakt met 1x met mijn vinger over het blokje heen en dan zonder basis op mijn arm. Wauw. De oogschaduw is romig en brokkelt niet. Een blokje is 3,5 gram wat vrij normaal is voor een oogschaduw.

Het grote nadeel van de verpakking is dat het losse blokjes zijn. Ik hoop dat Catrice de oogschaduws uit gaat brengen in de vaste collectie en dat er dan een soortgelijk doosje uit komt zoals die van de shimmer  cubes van the body shop. Dat bergt toch iets makkelijker op, zo verdwijnen ze snel in je stash tussen alle andere oogschaduws die je hebt.

Ik ben erg blij dat ik deze drie heb weten te bemachtigen en ik zal ze aan iedereen aan raden. De kleuren zijn onwijs makkelijk in het gebruik en je mag zeker een ooglook verwachten binnenkort. Voor maar €2,99 per stuk zijn deze oogschaduws op dit moment verkrijgbaar bij de Kruidvat en andere winkels waar ze Catrice verkopen. Wees er snel bij want het is een limited edition, en we weten allemaal dat die snel de winkel uit vliegen.

11 Reacties aan “Swatches: Catrice feMALE Eye Aquarelle Duo Chalks”

  1. Ik twijfel steeds, omdat ik niet zo heel vaak oogschaduw gebruik! Zal ik ze toch maar gaan halen? haha, echt irritant al die mooie swatches 😛

  2. Zag ze vandaag, stond nog met Boys Are Back in m’n handen.. toch maar niet gedaan, ze lijken me niet echt praktisch nee door de losse blokjes ;). Maar de kleurtjes zijn wel tof!

  3. Ik vind het idee leuk, al blijft het een TBS-ripp off natuurlijk. Vond de kleuren niet heel bijzonder. Knalkleurtjes had ik leuker gevonden.

  4. ik heb ze zelf ook in de winkel zien liggen maar ik heb ze toch maar niet gekocht omdat ik niet echt ‘weg’ was van de kleuren. ‘xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *