Ik was er al een tijdje naar op zoek, maar eindelijk stond ze daar, op een woensdagochtend in het schap. Het allerlaatste flesje. Yay! Eindelijk heb ik Essence Circus Confetti bemachtigd. Ik had al veel mooie nail of the day’s gezien en iedere keer kwam hij maar hoger en hoger op de wishlist. Maar hoe vaak ik ook in de kruidvat was, hij was iedere keer uitverkocht (net als de crackle lakjes overigens).

Circus Confetti is een van de nail art effect toppers van Essence en volgens mij ook een van de meest gewilde toppers. Hij is hier eigenlijk vrijwel altijd uitverkocht, terwijl de rest er meestal wel staat. Ik heb op de meeste blogs deze lak gezien over een donkere, zwart of blauwe basislak maar ik wilde er eens wat anders mee doen. Ik gebruikte als basiskleur een paarse lak van Paris Memories (welke heel erg lijkt op de lilac kleuren van GOSH en Catrice) en Circus Confetti alleen op de bovenste helft van mijn nagels. Twee laagjes is in principe genoeg, de eerste tot ongeveer de helft van je nagels en de tweede tot 1/3. Zo concentreer je de glitters vooral op de tip van je nagels v00r het leukste effect.

Ik kreeg onwijs veel complimentjes met deze nailart, een collega riep vrijwel gelijk toen ik binnenkwam “wat heb jij nou weer” en zelfs mijn mannelijke collega’s viel het op  😉 Wat mij betreft een blijvertje en ik ga hem zeker nog eens proberen op andere basiskleuren!

Oh, even over de weinige updates van de laatste tijd. Ik heb het onwijs druk gehad met de laatste periode school, alle deadlines en tentamens, maar gelukkig heb ik nu vakantie, dus naast mijn bijbaan lekker veel tijd voor Beauty ’n Spice. Ik ga dus proberen om een stuk vaker te updaten!

16 Reacties aan “Swatches: Essence Circus Confetti”

 1. Zo vind ik hem inderdaad ook echt heel leuk! Ik probeer hem ook nog steeds ergens te vinden, en inderdaad, net zoals de crackles(die ik trouwens wel heb weten te bemachtigen, zijn ze bijna altijd uitverkocht. Echt een leuke combinatie!

  x Elize

 2. ik had hem ook vorige week eindelijk kunnen bemachtigen! ik had mijn nagels wit gelakt en roze gesponsd voor een gradient effect. ik heb de circus confetti op de helft vooral gebruikt. ging het er net afhalen. dat is wel echt een hel! ik kreeg ook veel complimenten!
  liefs,
  Romy

 3. Ik heb hem ook! Ik vind hem cool!

  Ik ben alleen zo stom geweest om hem te gebruiken als nagellak zelf, en niet als topper.. Nou probeer hem dan nog maar eens eraf te krijgen, mocht onderhand een schuurmachine erbij halen. Ben dik een uur in de weer geweest met nagellak remover. Wijze les dus. Gebruik hem écht alleen als topper!

 4. Circus Confetti blijft inderdaad een leuke top coat. Erg origineel om een ander kleurtje te kiezen, je ziet inderdaad vaak dit soort topcoats alleen over zwart heen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *