Essence bracht in haar nieuwe collectie ook een flink aantal nieuwe nagellakjes uit. Hier zitten ook 6 stuks special effect nail art toppers bij. Veel bloggers waren al lyrisch over Circus Confetti, welke dan ook bij mijn kruidvat al-tijd uitverkocht is helaas. Ik heb alleen nog niet zo veel gelezen over de andere. Mij viel dit lakje gelijk in het schap al op, hij knalt er echt uit met zijn holografische glitters.

De toppers zijn zo leuk omdat ze je misschien saaie standaard kleurtje opvrolijken. Ik gebruikte Hello Holo over Catrice Miracle Heaven (uit de Enter Wonderland collectie). Deze had ik toevallig op dat moment op, want door de transparante basis van deze topper kan hij over iedere kleur gebruikt worden. Het lakje doet mij een beetje denken aan een holo topper van China Glaze, genaamd Fairy Dust. Alleen zoals de naam al doet vermoeden, de holo glittertjes in die lak zijn veel fijner, meer kleine shimmerdeeltjes. Ik denk dat Hello Holo ook een leuk effect zal geven op bijvoorbeeld een zwarte of paarse basislak.

Ik vind het leuk dat Essence nu ook met verschillende toppers komt, ik wil de rest ook nog wel uitproberen. Circus Confetti staat hoog op mijn verlanglijstje, maar ze hebben ook leuke shimmerkleuren die heel anders uitpakken op verschillende ondergronden. Ze doen me denken aan die CND colour effects. Essence heeft dit soort een stuk bereikbaarder (en goedkoper) gemaakt.

De Nail Art Special Effect toppers zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat, maar alleen bij diegene met een dubbel Essence schap. De lakken kosten maar €1,79 per stuk .

13 Reacties aan “Swatches: Essence Hello Holo”

  1. Leuk, maakt je nagellak weer wat feestelijker. Al vind ik het wel druk, ik hou meer van gewoon een mooie effen cremelak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *