Niet vaak wil ik per se iets hebben van een MAC limited edition. Natuurlijk vind ik ze gaaf om te zien, zijn de verpakkingen meestal erg tof maar dan zegt er toch een stemmetje in mijn hoofd “je hebt al zoveel”. En dan laat ik de collectie links liggen. Met de MAC Heavenly Creatures is dat niet zo, daar moest en zou ik wat van bemachtigen. En vooral de Mineralized Skin Finishes sprongen mij bij het zien van persberichten op andere blogs in het oog. Toen de collectie bij de Douglas online shop in de virtuele schappen lag wist ik dan ook niet hoe snel ik mijn mandje moest vullen. Ik kocht de MSF Star Wonder en de Sheer Lipstick in Cut A Caper.

Vriendinnetje Suzanne van DeltaCephei is weg van de MSF’s van MAC, en eigenlijk werd ik steeds meer benieuwd naar wat er nou zo bijzonder is aan zo’n Mineralized Skin Finish. Er stond dan ook al een tijdje “MSF” bovenaan mijn verlanglijstje. Maar welke wilde ik dan? Ik twijfelde steeds en ook de prijs hield mij een beetje tegen. Ze zijn niet zo goedkoop, je betaald namelijk €27,50 voor een MSF. Maar toen ik de persfoto’s zag van de vier MSF in deze collectie wist ik het. Hier moest en zou ik er een van aanschaffen. Na flink wat swatches bekeken te hebben stond Star Wonder toch het hoogste genoteerd in de lijst en deze heb ik dan uiteindelijk ook aangeschaft.

Goede keuze. Hij is zo verschrikkelijk mooi! Ik blijf er naar kijken. En toen mijn vriend hem per ongeluk van mijn bureau af tikte sloeg mijn hart een slag over en kreeg hij een boze blik toegeworpen. Jep, ik heb het MSF virus te pakken.. Meestal worden MSF als highlighters gebruikt maar deze heeft ook een mooie roze tint en is dus perfect als blush. Een losse highlight is niet meer nodig omdat de MSF een mooie shimmer bevat. Ik ben er erg blij mee. Deze zevenentwintigeneenhalve euro zijn goed besteed. Star Wonder heeft een plekje in mijn dagelijkse bakje veroverd.

Het tweede product wat ik uit deze collectie aanschafte is de sheer lipstick in Cut A Caper. Ik ben gek op mijn andere MAC lipstick, Hue, en wilde er graag nog eentje bij. Ook hier hield de prijs mij een klein beetje tegen. Voor een lipstick van MAC betaal je namelijk €18,- en als het merendeel uit je collectie Catrice is waar je zo’n €3,- voor betaald dan is dat bedrag even slikken. Toch besteld en dit is ook weer zo’n product waar ik ontzettend blij mee ben.

Dat de lipstick sheer is betekend dat hij niet heel dekkend is. Gelukkig kan de kleur erg goed opgebouwd worden en zo heb je dus voor ieder moment een fijne lipstick. Zoals je ziet gaat hij wel een klein beetje in de lijntjes van mijn lippen zitten maar dit heb ik vrijwel altijd. Ik kan me daar dus niet heel erg meer aan storen, en bij deze lipstick valt het niet zo op omdat het een tint is die vrij natuurlijk oogt.

Ik ben heel blij dat ik deze schatjes toe heb kunnen voegen aan mijn collectie en ik weet zeker dat ik ze er vaak bij zal pakken. Al is het alleen maar om ze even te bewonderen 😉

6 Reacties aan “Swatches: MAC Heavenly Creatures”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Looks: EOTD On The Go | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *