Ze zijn helaas niet meer via Nederlandse (of Beneluxe) webshops verkrijgbaar, maar dat betekend niet dat NYX niet meer op Beauty ’n Spice verschijnt. Veel producten zijn namelijk via de Douglas verkrijgbaar, en voor de meiden die niet schromen om via een Amerikaanse webshop te bestellen is Non Pareil Boutique een goede optie. Vandaag swatches van de 4 oogschaduws die ik laatst bij Boozyshop bestelde.

Ik kocht dus vier van deze oogschaduws. Ze bevatten 1.6 gram product en zijn zoals de titel je al wel deed vermoeden, mat. De laatste tijd vind ik matte oogschaduw steeds mooier en ik kon het dan ook niet laten om deze vier te bestellen toen de voorraad van Boozyshop voor 40% de deur uit ging. Ik kocht (van links naar rechts) Confession, Skinny Dip, Betrayal en Craving. De verpakkingen zijn van plastic en lijken -op een na- wel een beetje op die van MAC. De bovenkant van het doosje is iets rond en doordat het binnenste gedeelte transparant is kun je zien welk kleurtje er in zit zonder de verpakking open te moeten maken. Ik denk wel dat de ronde bovenkant van de oude verpakkingen is. Betrayal heeft namelijk een rechte bovenkant. Dat vind ik persoonlijk handiger, dan blijven ze beter liggen in mijn stash.

Door naar de swatches, zoals je kunt zien zijn de oogschaduws goed gepigmenteerd. Dat heb ik wel eens anders gezien bij matte oogschaduws. Van links naar rechts zie je Betrayal, Craving, Skinny Dip en Confession. De swatches zijn droog gemaakt en zonder basis.

Zoals jullie waarschijnlijk wel begrijpen ben ik erg blij met deze oogschaduws en heb ik stiekem een beetje spijt dat ik er niet nog wat meer besteld heb. Mijn favoriet van deze kleuren is de bordeaux rode Skinny Dip. Bordeaux rood staat ook altijd goed bij mijn groene ogen en laat deze extra knallen. Ik betaalde maar een paar euro per oogschaduw, bij Non Pareil Boutique ben je $5,00 kwijt per oogschaduw. Hoeveel je bij Douglas kwijt bent en of ze daar überhaupt verkrijgbaar zijn durf ik niet te zeggen. Iemand die me dat kan vertellen?  Ik wil er zeker nog een aantal meer kopen.

13 Reacties aan “Swatches: NYX Nude Matte Shadow”

  1. Ziet er goed uit, goede pigmentatie! Echt balen dat het nu niet meer gemakkelijk te bestellen is in de Benelux.. En Douglas heeft een groot gedeelte niet eens (in ieder geval niet in de winkel). Urgh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *