Ongeveer anderhalf jaar geleden kreeg ik mijn eerste lakjes van p2 in handen. Een meisje die ik via Twitter leerde kennen en regelmatig in Duitsland kwam nam ze voor mij mee en kwam ze op mijn werk afgeven. Een aantal weken geleden had ik zelf geluk. Ik ging een dagje naar CentrO in Oberhausen en daar zit een DM. Met p2! yay. Ik was dus al bekend met dit budgetmerk en ik koos drie lakjes uit die mijn collectie mochten komen vergezellen.

Ik was dus al bekend met deze budgetlakjes. Want budget-proof, dat zijn ze zeker. Voor een lakje betaal je namelijk maar €1,55. Say what? een-euro-vijf-en-vijftig ja. Dat lees je helemaal goed. Dat is pas budget. En fijn zijn ze ook zeker, ze lakken gemakkelijk en de collectie is erg breed. Ik kon maar moeilijk kiezen. Het is jammer dat p2 niet (meer) in Nederland te koop is, want ik wil eigenlijk nog veel meer van deze lakken.

Een van de eerste kleuren die ik uit koos is deze rode genaamd Fever. Twee laagjes is genoeg om deze kleur bijna helemaal te laten dekken. Als je goed kijkt zie je dat mijn nagellijn nog zichtbaar is, maar vooral in direct licht is dat goed te zien. Voor een iets mooier effect had ik dus eigenlijk nog een derde laagje aan moeten brengen. De lakken drogen vrij snel en dat is zeker een pluspunt.

Deze foto ziet er heel raar uit, mijn camera had namelijk enorm veel moeite om de kleur goed op de foto te laten komen. Ik heb ongeveer 50 verschillende foto’s in verschillend licht en met verschillende instellingen geschoten maar geen enkele foto toonde de kleur zoals hij daadwerkelijk is. Ik heb de foto dus een beetje (erg) moeten bewerken. De zeeblauwe kleur die je ziet op de nagels (dus niet die schaduwrand) en op de allereerste foto in dit artikel is de daadwerkelijke kleur van de lak, maar op mijn nagels liet hij hem niet meer fotograferen.De kleur is Artful, een ontzettend gaaf zeeblauw / groenig lakje. I’m in love! De lak dekt met twee laagjes.

Al enige tijd was ik op zoek naar een zandkleurige lak die er niet voor zou zorgen dat mijn handen en nagels een dood geheel leken. Sandy Time van p2 komt aardig in de buurt. Nog steeds vallen mijn nagels ietwat weg in mijn huidskleur, maar als ik na mijn vakantie wat bruiner ben moet dat goed komen. Dit was helaas wel diegene die het minste lakte. De lak had ook echt drie laagjes nodig om goed te dekken, en ook de droogtijd leek iets anders te zijn als de andere lakken die ik van p2 heb.

Al met al ben ik heel erg blij met de lakken die ik uitgekozen heb, en stiekem heb ik zelfs een beetje spijt dat ik er niet wat meer meegenomen heb. Eigenlijk alleen maar goed, want nu heb ik weer een excuus om mijn zusje of vriendje weer een keer mee te slepen in de auto richting Duitsland/Oberhausen 😉

Zijn jullie bekend met p2?

8 Reacties aan “Swatches: p2 color victim”

  1. Die zeegroene is gaaf ja! Grappig dat die op veel foto’s niet goed overkwam haha. Betekent dat we hem toch maar zelf moeten kopen 😛

    • Oh echt waar! Super nieuws. Hopen dat het breder uitgerold gaat worden dan want ik wil ook graag mijn collectie aanvullen 😉

  2. Ik heb enkele lakjes gekocht toen ik twee jaar geleden in Berlijn was. En ben er ook helemaal gelukkig mee. Ook fijn dat ze allerlei budget producten verkopen naast de nagellak. Zo heb ik ook een speciale nagellakverdunner gekocht toendertijd. Een klein flesje om te druppelen, maar nog steeds niet op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *