Schijnbaar heeft Teeez Trendy Cosmetics weer een nieuwe limited edition, La Isla Chique genaamd. Ongeveer anderhalve week hadden ze een winactie op hun twitter waar je een van de oogschaduws uit deze collectie kon winnen. En ik won. Vandaag laat ik jullie de Island Palette Eyeshadow zien in Island Walk, een mooie grijze kleur.

De oogschaduw kwam verpakt in een klein doosje met mooie glimmende details. Bij het openen van het doosje zie je ook nog een leuk detail, het tekstje op de bovenste foto. Dit was me in eerste instantie niet opgevallen. Als je de verpakking van de oogschaduw dan uit het doosje haalt zie je een plastic verpakking. Op de voorkant van het doosje zit een rond gat waardoor je de kleur kunt zien, en verder het logo van Teeez, de naam van het producttypep – in dit geval dus Island Palette Eyeshadow – en de afbeeldingen van de collectie. De andere kant is een glimmend rose goud metallic gedeelte. Daar zit de oogschaduw in geplaatst.

Island Walk is een grijs metallic kleurtje. En hij is extreem gepigmenteerd, dit is een veegje over de oogschaduw en dan opgebracht op een droge huid zonder basis. Like!

Teeez Trendy Cosmetics is redelijk budget, maar wel iets duurder dan Catrice of Essence. Hoeveel deze oogschaduw precies kost durf ik niet te zeggen, ik heb hem gewonnen. Ik gok dat hij ongeveer rond de 4 a 5€ zit. Teeez is o.a. verkrijgbaar bij Dirx drogisterijen.

10 Reacties aan “Swatches: Teeez La Isla Chique Island Palette Eyeshadow”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *