Voor mijn verjaardag op 4 juni kreeg ik een cadeautje van Suzanne van Delta Cephei. Shimmer cubes van The Body Shop. Yay! Wat was ik blij toen dit doosje uit de verpakking kwam. Ik wilde ze al tijden proberen maar iedere keer als ik in de buurt was van een Body Shop vergat ik het. Ik loop daar eigenlijk niet zo snel naar binnen toe. Wellicht dat het filiaal in Apeldoorn mij gewoon niet aan spreekt.

Goed, Shimmer Cubes dus. Een doosje met daarin 4 oogschaduws. Deze zitten niet vast, dus je kunt mixen en matchen. Suzanne kent mij goed en  koos voor vier kleuren die vrij neutraal zijn. Past goed bij mij want ik draag eigenlijk ook maar weinig felle oogschaduw. Zou ik meer moeten doen, ik heb er genoeg, maar voor mijn werk is een neutrale look toch beter. Klanten gaan me anders gek aan staan kijken ben ik bang. De verpakking is niet heel handig in gebruik. Doordat de oogschaduws los verkrijgbaar zijn zitten ze allemaal in een eigen doosje met deksel. Zo komt er natuurlijk geen fall-out in een andere oogschaduw terecht, maar als je een kleur wilt gebruiken moet je toch eerst het dekseltje eraf halen. Een voordeel van dit systeem is dat je ook kunt besluiten om een losse kleur mee te nemen. Hij heeft tenslotte zijn eigen verpakking.

De swatches zien er goed uit. De bovenstaande foto is genomen zonder een basis aangebracht te hebben. De enige kleur die mij een beetje tegen valt is de tweede in de rij, deze had ik wat donkerder verwacht. De kleuren zijn metallic, wat in een volledige ooglook gemaakt met deze shimmer cubes wellicht een discobal effect kan opleveren. Een beetje oppassen met de combinatie die je maakt is geen overbodige luxe dus.

Ik ben erg blij met mijn eerste ‘palette’ shimmer cubes. Je betaald voor een doosje ongeveer €22,-. The Body Shop heeft naast filialen in vrijwel iedere grote stad ook een online webshop. Online bestellen kan dus ook als jij net op een plek woont waar geen TBS te vinden is.

11 Reacties aan “Swatches: The Body Shop Shimmer Cubes”

  1. Het systeem van de Shimmer Cubes vind ik eigenlijk best wel geniaal, want als je meerdere hebt kun je je favorietjes in een palette doen en meenemen!
    Ik vind die koper kleur trouwens prachtig!

  2. Leuk kado! De swatches zien er goed uit, ik ga binnenkort ook maar eens even de Body Shop in lopen om eens even te neuzen. – ik vind alleen het enige nadeel dat de verkoopster zich er altijd mee komt bemoeien…

  3. Ze doen me veel denken aan de shimmer cubes die onlangs in een LE van Catrice te koop waren, volgens mij Female, maar weet ’t niet zeker. Zelfs de kleuren lijken er erg veel op, op die beige-achtige tint na. Ik heb zelf die van Kruidvat en gebruik ze heel vaak. Pas is er zelfs één gevallen en hij was nog gewoon heel! Die van Kruidvat zijn denk ik wel goedkoper dan die van TBS?

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Looks: EOTD On The Go | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *