Dat ik fan van The New Black ben is uit alle posts die er over het merk op Beauty ’n Spice verschijnen wel gebleken. Vandaag heb ik swatches van het The New Black Advanced Ombré Cloudy Ballet setje.

the new black advanced ombre cloudy ballet

Over het formaat van de flesjes en de kwaliteit hoef ik het inmiddels niet meer te hebben, maar heel kort: De flesjes zijn klein, maar de kwaliteit van de lak is belachelijk goed. Als ik een manicure wil die lang blijft zitten, dan grijp ik standaard een van de The New Black flesjes erbij. Ik weet namelijk zeker dat het minstens 3 dagen goed blijft zitten, waar het normaal met een dag al chips begint te vertonen.

Dit setje is toch wel mijn minst favoriet van de kleuren die ik in mijn bezit heb. Ze zijn licht en maken mijn huid eigenlijk nog bleker dan dat hij al is.

the new black advanced ombre cloudy ballet the new black advanced ombre cloudy ballet

Vooral de kleuren op mijn wijs- en middelvinger zorgen ervoor dat ik dit setje niet zo graag gebruik. En dat terwijl de kleur op mijn duim, mijn ringvinger en pink wel heel gaaf zijn.  De kleur op de wijs- en middelvinger hebben allebei 3 laagjes nodig om dekkend te zijn en vooral die op mijn wijsvinger brengt streperig aan. De glitterlak op mijn duim vind ik erg gaaf om voor een accentnagel te gebruiken. Om volledig dekkend te zijn heb je 3 laagjes nodig. De kleuren op mijn ringvinger en pink hebben allebei 2 laagjes nodig voor een volledige dekking.

Het The New Black Advanced Ombre Cloudy Ballet setje kost €29,95 en is onder andere verkrijgbaar bij de webshop van The New Black en bol.com

8 Reacties aan “Swatches: The New Black Advanced Ombre Cloudy Ballet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *