The New Black Haze

Al een hele tijd ligt The New Black Ombré Haze in mijn Helmer klaar om geswatched te worden. Losse kleurtjes uit deze 5-pieces set had ik al gebruikt, maar als geheel hebben ze nog nooit op Beauty ’n Spice gestaan.

Zoals jullie wellicht wel weten ben ik gek op de nagellakjes van The New Black. De flesjes zijn misschien klein, maar de lakken zijn groots in hun houdbaarheid.

The New Black Ombré Haze

Productinformatie

The New Black omschrijft de nagellak zelf als volgt:

“Haze nailpolish ombré set consists of five purple nail colors: an aubergine shimmer, a violet cream, a mauve cream, a light purple and a pale lilac.”

Ik kan het hier niet meer dan mee eens zijn. Voor iedere nagel is er een kleur, en alle kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor een geweldig ombre effect op je nagels. Zelf vind ik de kleuren goed bij elkaar passen, hoewel de aubergine kleur met shimmer misschien iets te donker is voor de rest.

The New Black Ombré Haze The New Black Ombré Haze

De twee lichtste kleuren hebben allebei 3 laagjes nodig om compleet dekkend te zijn (de op een na lichtste kleur heeft op de foto 2 laagjes, maar is op sommige plekken net niet helemaal dekkend) en ook de donkere kleur heeft 3 laagjes nodig om hem helemaal egaal te krijgen. Verder lakken de lakjes ondanks hun formaat heerlijk, en blijven ze enorm goed bij mij zitten.

Verkrijgbaarheid

De The New Black sets zijn verkrijgbaar bij onder andere Bol.com. De officiële adviesprijs van The New Black Ombé Haze ligt op €23,95.

13 Reacties aan “Swatches – The New Black Ombré Haze”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *