De common white girl tag is inmiddels op veel blogs voorbij gekomen. Ik ben niet specifiiek getagt door iemand, maar ik vind hem zo leuk dat ik hem graag wil doen. Ik kan me regelmatig vinden in de twitter account van Common White Girl. Let’s Do This!

Favoriete Starbucks drankje?

Ik kwam dagelijks langs Starbucks op Utrecht Centraal, maar ik moet bekennen dat ik nog nooit een drankje gehad heb. Ik vind koffie niet te drinken en loop dus ook standaard voorbij. Geef mij maar een lekkere warme chocolademelk (met slagroom!).

Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?

Dat ligt aan hoeveel tijd ik heb haha. Ik vind het heerlijk om rustig aan te doen. Ik sta iedere morgen om 7 uur op, zodat ik mijn vriend nog even zie voordat hij naar zijn werk gaat. Zelf hoef ik pas om 8.30 de deur uit, dus ik heb flink de tijd en ik kan dan ook lekker rustig aan doen. Als ik me moet haasten dan kan ik binnen een klein half uur klaar zijn.

Hoeveel selfies maak je op een dag?

Geen! Nouja, als ik een look op de foto zet dan maak ik 100 foto’s van mezelf, maar verder ben ik niet zo van de selfies.

Hoeveel Instagram followers en foto’s heb je?

*checkt*. Ik heb 356 foto’s en 187 followers. Ik ben meer iemand die rondkijkt dan dat ik zelf foto’s plaats. Het merendeel is ook van Pixel en Ayla haha.

Zeg je weleens LOL of OMG hardop?

LOL eigenlijk nooit, maar OMG (als in oh my god) wel regelmatig. Vooral als mijn vriend of de katten weer vervelend zijn, dan komt die OMG compleet met rollende ogen haha.

Draag je kledingstukken weleens vaker dan één keer?

Absoluut! Ik koop zo goed als alleen maar kleding welke ik écht leuk vindt en dat draag ik gerust 100 keer. Sowieso, wie, behalve bn-ers, kan het zich veroorloven om kledingstukken na 1 keer al bij het oud vuil te deponeren? Ik niet in ieder geval.

Ben je racistisch?

Kort maar krachtig: Nee. Ik heb een hekel aan racisme

Instagram, Twitter of Tumblr?

Twitter. Ik vind Instagram heel leuk om foto’s te bekijken, net zoals Tumblr, maar Twitter gebruik ik toch wel iedere dag. De namen van de social media kanalen linken trouwens naar mijn accounts, nieuwe followers zijn welkom!

Wat doe je het grootste deel van je tijd?

Slapen! En het huishouden, en ook nog een beetje bloggen. Ik heb te weinig vrije tijd haha.

Wie zijn je favoriete Youtubers?

Jaclyn Hill en Shaaanxo. Onwijs getalenteerde, leuke dames. Shannon heeft een leuk accent en Jaclyn heeft de meest geweldige tutorials. Ik volg niet heel veel YouTuber’s, maar dit zijn toch wel mijn favoriete dames.

Hoe vaak doe je je nagels?

De laatste tijd veel te weinig, maar eerder ongeveer 2x per week. Meestal houdt nagellak zo’n 2 a 3 dagen, en als de chips te erg worden haal ik alles eraf.

Ben je een shopaholic?

Als ik geld kon besteden waar ik zou willen, jep! Toen ik nog geen eigen huisje had vond ik het heerlijk om te shoppen, nu gaat mijn geld voornamelijk naar boodschappen haha.

Hoe vaak heb je Mean Girls gezien?

Een keer of 3/4? Laatst was hij op TV en toen heb ik hem opgenomen en gekeken toen mijn vriend een avondje niet thuis was. Net zoals Mean Girls 2 trouwens.

Heb je veel kleren?

Ik heb redelijk wat kleren ja. Ik heb heel veel weggedaan toen ik ging verhuizen, aangezien ik van een 2meter lange hangkast en 2 meter lange legkast naar anderhalve meter hang/legkast die ik moet delen met mijn vriend ging. En nu past nog niet alles in de kast trouwens haha.

Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?

Soms! Als ik echt iets heel lekkers of speciaals eet, maar meestal niet. Wie wil er nou elke dag een foto zien van mijn broodje philadelphia?

Draag je elke dag make-up?

Zo ongeveer iedere dag. Niet iedere dag een fullface, en ik ga ook gerust zonder makeup de deur uit, maar het is mijn hobby en ik vind het heerlijk om te make-uppen.

Hoe stijl je meestal je haar?

Borstelen. That’s all haha. Soms een staart of een knot, maar ik pak bijna nooit een tang erbij. In de ochtenden dat ik mijn haar was en ik naar mijn werk moet gooi ik er wel even de föhn doorheen trouwens.

Zie je er altijd presentable uit?

Most of the time. Door de weeks sowieso, aangezien ik dan naar mijn afstudeerbedrijf moet en daar op kantoor zit. In het weekend wil het wel eens voorkomen dat ik lekker in een joggingbroek en t-shirt van mijn vriend ga zitten als we de deur niet uithoeven.

 

Ik tag niemand, maar als je het leuk vindt dan kun je de tag overnemen. Mocht je hem overnemen, stuur dan even je linkje door in de comments, dan plaats ik je hier erbij!

 

9 Reacties aan “Tag Common White Girl”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *