Persoonlijke posts, je vindt ze niet vaak op Beauty ’n Spice, maar vandaag wilde ik toch wel even meedoen met een leuke tag. Ik werd namelijk door Suzanne getagt om de I Love December tag te doen. 10 vragen beantwoorden, dat moet wel lukken toch?

1. Welke producten mogen deze maand zéker niet ontbreken, op het gebied van beauty?

Ik weet dat iedereen het zegt, maar dag- en nachtcrème. Voedend, want mijn huid heeft de neiging om kurkdroog te worden in de winter. Oh, en lipbalsem, want ook die hebben het te voortduren. Voor mijn lippen gebruik ik het liefste de Elizabeth Arden 8 Hour Cream lipbalm – helaas zit het draaidekseltje vast, ik moet dus op zoek naar een nieuwe – of een Rosebudsalve. Voor mijn gezicht gebruik ik een combinatie van de Hydra Végétal Hydratatiebooster van Yves Rocher en een dagcreme van Formula 10.0.6.

2. Wat is je favo winter drankje?

Oh, die is makkelijk. Een heerlijke kop warme chocolademelk – en als ik los ga met een toef slagroom er op. Zeker als ik uit de kou kom en een beetje wil opwarmen vind ik dit heerlijk.

 Bron: Polish Chest

3. Welke kleuren nagellak draag je het liefst in de december maand?

Ik heb niet per se een kleur die ik graag draag. In de winter pak ik wel snel een donkere kleur, maar a girl gotta love her pink, dus ook een (fluor)roze kun je op mijn nagels verwachten. Een van mijn all-time favoriete kleuren is Ruby Pumps van ChinaGlaze, ontzettend mooie rode kleur met glitters.

4. Wat voor een geurkaars brand je het liefst met de feestdagen?

Zomer of winter, dat maakt bij mij niet uit. Mijn favoriete geurkaars is de appel-kaneel van de IKEA. Ik heb er al velen opgebrand en die geur is echt yumm. En het mooie is dat ze ook niet eens duur zijn!

5. Wat is je favoriete kerstfilm?

Hmm, moeilijk. Ik kijk namelijk eigenlijk nooit echt kerstfilms af, vaak zie ik een klein stukje en dan heb ik het wel weer gehad. The Polar Express blijft wel leuk, en Home Alone, jeugdsentiment.

6. Wat is je favo kerstnummer?

Wham, Last Christmas. Of Flappie. Ik vind kerstliedjes leuk, soms krijg ik in de zomer zin om kerstliedjes te draaien en dan zoek ik ze allemaal een keertje op. Mijn moeder heeft altijd SkyRadio aanstaan, in de keuken, in de auto.. Echt overal. En dan hoor je zo ongeveer ieder kerstliedje wat er bestaat langskomen. Ik denk dat de liefde voor kerstliedjes met de paplepel ingegoten is. Na de Kerst ben ik ze meestal wel zat, dan heb ik ze teveel gehoord. Nooit 2x hetzelfde nummer op een werkdag, maar wel iedere dag dezelfde playlist bij Sky.

7. Hoe zou jij het liefst de kerstdagen vieren? Hoe ziet jou ideale kerstavond er bijvoorbeeld uit?

Mijn ideale kerstavond zou lekker met m’n vriend op de bank zijn, geen verplichtingen en doen waar we zin in hebben. Dit jaar ben ik bij de vader van mijn vriend. We zouden in eerste instantie naar mijn ouders gaan, maar nu zijn we daar op eerste kerstdag. Dan gaan we gezellig eten met mijn vaders kant van de familie, bij mijn oom en tante thuis. Kerst staat altijd helemaal vol verplichtingen, iedereen wil dat je langs komt.

 

8. Wat hoop je dat er onder de kerstboom ligt?

Too Faced Sexy! Dat palette is zo mooi. Eigenlijk doen wij niet aan kerstcadeautjes, Sinterklaas wordt heel uitgebreid gevierd bij ons. Maar de laatste jaren vinden mijn zusje en ik het leuk om kleinigheidjes voor de hele familie te kopen, en ik zag al weer wat cadeautjes onder de boom liggen van de week 😉

 

9. Wat trek jij aan op NYE?

Ik heb geen idee! Vorig jaar had ik een heel leuk jurkje gekocht, maar voelde ik me way overdressed. Ik heb voor dit jaar nog geen plannen, dus ik heb ook nog niet nagedacht over een outfit.

 

10. Tot slot, wat zijn jouw goede voornemens voor 2013?

Een huisje vinden! Haha, nee, ik wil heel saai en standaard meer gaan sporten. Ik sport nu eigenlijk al heel lang niet echt meer. Ik heb ruim tien jaar paard gereden, maar nadat ik mijn paardje in heb moeten laten slapen heb ik nog maar een paar jaar gereden voor iemand anders, en daarna geen tijd meer gehad voor school. Ik heb twee keer een poging gewaagd tot in een sportschool gaan sporten, maar ik was niet gemotiveerd en het kwam er uiteindelijk op neer dat ik vooral een sponsor was. In 2013 wil ik toch weer een poging wagen tot fitnessen, 3 keer is scheepsrecht toch.

Ik tag niemand specifiek, wil je de tag overnemen: Ga je gang. Laat even een comment achter als je hem gepost hebt, dan zet ik je erbij!:)

12 Reacties aan “Tag: I Love December”

  1. Leuk om te lezen. Ik heb deze tag afgelopen week gedaan en ik heb in tegenstelling tot de meeste bloggers vrij afwijkende antwoorden 🙂 De favoriete-drankje vraag heb ik trouwens praktisch hetzelfde als jij beantwoord!

  2. Wat een leuke blog, met vragen en antwoorden over wat je zelf zo fijn vind in de decembermaand!
    Ik hou ook echt zo van december kijk er altijd heel het jaar naar uit !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *