Sale shoppen. Ik denk dat dat ieder meisje wel goed in de oren klinkt. Wij houden van de sale en gaan dan los. Vorige week liep ik door The Body Shop en ook daar hadden ze natuurlijk sale. Naast een enorme fles showergel kocht ik deze twee oogschaduws uit de Nature’s Minerals lijn. Waar ze normaal gesproken €12,- kosten kocht ik deze voor €6,- per stuk. 50% korting is altijd mooi meegenomen.

De oogschaduws zijn losse poeders, zoals meestal met mineral oogschaduw het geval is en komen in een standaard plastic potje. De shifters zijn echter iets anders dan wat ik normaal gesproken gewend ben. Meestal zijn het plastic ‘plaatjes’ met daarin een aantal gaatjes. Bij de Nature’s Minerals Eye Colours zit er een soort netje in. Bij de bruine werkt dit een stuk fijner als bij de donkere kleur. Op de een of andere manier komt er daar niet heel erg veel oogschaduw uit. Ik heb de kleuren Molten Bronze (bruin/brons) en Deep Jade (donkerbruin). Beide kleuren hebben een mooie gouden shimmer.

De swatch is gemaakt zonder basis, droog en met een kwast. Met een basis er onder zullen ze een stuk gepigmenteerder zijn omdat de losse poeder dan beter pakt. Niet dat ze nu niet gepigmenteerd zijn! Ik vind het erg gave en bruikbare kleuren die je ooglook net een beetje extra’s geven door de gouden glans.

Hebben jullie wat in de sale bij The Body Shop gescoord?

7 Reacties aan “TBS Nature’s Minerals Eye Colour”

  1. Mooie kleuren! Als er van die gouden glittertjes in zitten, ben ik al snel verkocht. Ben de Body Shop niet in geweest tijdens mijn SALE shopping tripje. Ik moet er eigenlijk weer eens langs 😉

  2. Wat een prachtige kleuren! De laatste tijd ben ik ook helemaal into losse pigmenten. Ik heb dit jaar nog niks in de sale gekocht bij TBS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *