Ik schreef al eerder over het merk Teeez, en vertelde daarin dat ze een keer per 3 maanden uitkomen met een nieuwe limited edition. Deze zomer is dat Hypnoteeez, een collectie met veel krachtige kleuren in combinatie met romantische en natuurlijke tinten. In de collectie zitten de volgende producten: Silk Fantasy Eyeshadow, Magic Pigment Powder, So Soft Lipgloss, Exotic Sparkle Eyeliner en een aantal kwasten. Ik ontving 2 Silk Fantasy Eyeshadows en 2 Magic Pigment Powders. Naast deze producten zaten er ook nog 2 mascara’s uit de vertraagde mascaracollectie van de vorige Limited Edition, Diva’s Darkness, bij. Over deze producten zal binnenkort een artikel verschijnen.

Laat ik beginnen met de Silk Fantasy Eyeshadows. De verpakkingen zijn echt geweldig, heerlijk kleurrijk. Ik ontving de kleuren Icy (witte hightlighter) en Smooth (roze). Helaas kwam Icy gesneuveld aan, maar met een beetje alcohol, tissues en een muntje was de boel zo weer gepressed. En gelukkig maar, want wat een geweldige hightlighter! De verpakkingen zijn gemakkelijk te openen, wat altijd een pluspuntje is. Wat ik wel jammer vindt is dat er een beetje een soort van ‘kindermakeup’ geurtje aan hangt. Je weet wel, van die doosjes vol met makeup die we vroeger altijd hadden.

De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd. De linkse van de swatches is zonder basis, de rechtse op een Love That Beige shadestick van GOSH. Ze hebben ook een hele fijne stuctuur, waardoor het aanbrengen gemakkelijk gaat. Naast deze twee kleuren zijn er nog zes andere verkrijgbaar, wat het totaal op 8 brengt. Ik ben erg benieuwd naar de rest, dus zal zeker een bezoekje aan mijn teeez retailer brengen als de collectie in de winkels ligt.

De oogschaduws bevatten Vitamine E, wat een natuurlijke moisturizer is. Dit zou er voor moeten zorgen dat de huid ook nog eens wat smoother wordt dan normaal, dat kun je met je oogleden vaak wel gebruiken. De Silk Fantasy Oogschaduws zullen €4,79 gaan kosten, en hiervoor krijg je 3 gram product.

Laten we doorgaan naar de Magic Pigment Powders. Dit is een losse poeder, verpakt in een halfrond potje. De deksel moest ik even aan wennen. Het is namelijk een draaimechanisme, maar hij leek niet helemaal te sluiten. Tot ik er achter kwam dat nadat je hem dichtdraait je nog iets harder door moet duwen en hij dan vast klikt. Handig! Zo is de kans veel minder groot dat hij open schiet en alles onder het pigment ligt. In de potjes zit de standaard shifter, love it or hate it. Ik heb de kleuren Smooth (roze) en Cool (blauw).

Links weer de swatch zonder basis, rechts op basis. Zoals je ziet moet je wel echt een basis gebruiken met deze pigments. Doordat het losse poeder is plakt hij niet zo goed op de huid als bijvoorbeeld de Silk Fantasy Oogschaduws, maar dat is bij de meeste pigmenten zo. Van deze pigmenten zijn 5 kleuren verkrijgbaar, en ze gaan €5,29 per stuk kosten.

Naast deze twee producten zijn er dus ook nog lipglosses (9 stuks), eyeliners (ook 9 stuks) en kwasten (6 stuks, een flat stiff brush, pencil brush, angled brush, powder brush, blusher brush en foundation brush, gemaakt van geitenhaar) verkrijgbaar. Ik ga zeker even langs en ben vooral benieuwd naar de lipglosses en de kwasten.

De producten zijn parfumvrij, en Teeez test niet op dieren. De Hypnoteeez collectie zal eind mei in de winkels liggen. Weet je niet of er bij jou in de buurt Teeez verkocht wordt, kijk dan even hier.

12 Reacties aan “Teeez: Hypnoteeez..”

    • Gelukkig hebben ze nog meer kleurtjes 🙂 Ik denk dat het een collectie is waar voor ieder wel wat wils in zit, natuurlijke en wat fellere tinten.

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Look: A hint of purple. | Beauty 'n Spice
  2.  30 Days of Make-up - Day 23 : Ready To Party - Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *