Jullie vragen je vast af waarom ik een foto van een simpele primer, foundation en een los poeder plaats, als ik het ga hebben over een enorm goede foundation tip. We weten toch allemaal dat we moeten primen voor, en afpoederen na het aanbrengen van foundation, en dat hierdoor je foundation beter blijft zitten? Ja, in die volgorde wel! Maar enige tijd geleden kwam ik een filmpje van Wayne Goss tegen. Benieuwd welke? Lees dan verder.

Ik heb het over bovenstaande video. De titel “This foundation tip can change your life” trok natuurlijk mijn aandacht, en ik bekeek de video. En tijdens het kijken dacht ik alleen maar ja ja, leuk, maar dat werkt niet. Wayne Goss vertelt namelijk dat je eerst primer aan brengt, zoals altijd. Maar om de boel dan om te gooien. Want waar iedereen geleerd heeft om na de primer hun foundation aan te brengen, gooit Wayne Goss nu even in de groep dat je daarna je losse poeder aan brengt. Say what? We weten toch allemaal dat je je poeder na de foundation aanbrengt? Om naar niets te zeggen over vloeibaar over poeder heen, want dat gaat lekker vlekken, en cake-face komt gegarandeerd om de hoek kijken.

Toch kon ik het niet laten om het zelf uit te proberen, ik vertrouw de trucs van Wayne Goss stiekem wel. Ik besloot het eerst uit te proberen op een normale dag, en wonderbaarlijk genoeg bleef mijn foundation prima op zijn plek zitten. Ook het aanbrengen ging prima. Ik had geen last van de poeder, en de foundation lijkt zelfs iets dekkender te zijn. Ik heb absoluut minder nodig! De glow waar Wayne het over heeft, die zie ik niet, maar ik gebruik dan ook een matte formule foundation, dus dat is logisch. Wel snap ik dat de finish van een foundation op deze manier veel beter te zien is. Matte is matte, maar een glowy foundation zal waarschijnlijk een stuk meer glow geven!

De dag na mijn eerste test ging ik een dagje naar de Efteling, onderweg leek het niks te worden qua weer, keiharde regen, hagel en onweer. Maar eenmaal in Kaatsheuvel aangekomen hebben we de hele dag zon gehad. En het was warm! Goede test dus. ’s Avonds, nadat ik mijn foundation een uur of 10 gedragen had zat het er nog redelijk op. Natuurlijk zag ik wat plekken waar de foundation niet helemaal netjes meer zat, maar het zat veel beter dan als ik het omgedraaid had. I’m impressed!

Wayne Goss Foundation Tric

Op deze foto zie je de truc toegepast. Je ziet niet echt iets bijzonders aan de foto, mijn foundation ziet er niet super cakey uit, maar gewoon normaal. Ik ben heel erg blij met deze manier van foundation aanbrengen! Dit is een tip die ik zeker toe blijf passen, en absoluut op momenten dat ik wil dat mijn foundation goed blijft zitten. Ik ben heel erg benieuwd of een van jullie deze Wayne Goss foundation tric al eens geprobeerd heeft, en zo ja, wat je er van vond!

3 Reacties aan “Tip : Wayne Goss Foundation tric”

  1. Dit klinkt toch een beetje gek, maar ik ga het een keer proberen! Wayne Goss is natuurlijk wel een goede MUA, dus ja…. Dit gaat wel heel erg tegen mijn natuur in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *