tribal nails

Dat jullie de Aztec Nails net zo leuk vinden als ik dat was in de comments wel te zien. Toen ik wat tijd over had voordat we naar een barbecue gingen bij mijn ouders besloot ik mijn nagels weer te voorzien van een leuk printje. Ditmaal werden het Tribal Nails!

Voor mijn Tribal nails besloot ik niet al te veel kleurtjes gebruiken. De basiskleur is van Essence, namelijk Naughty And Pink!. Voor de lijnen besloot ik een witte striper te pakken. Ik heb er een welke een striperkwastje heeft, maar ook een klein penpuntje. Dat is voor tribal nails het gemakkelijkste, want de patronen bestaan uit lijnen en stippen. Voor de horizontale lijnen gebruikte ik de striper, de stippen zijn met de pen gemaakt, net zoals de driehoekjes en streepjes.

tribal nails Tribal nails

Wees geduldig, laat de lijnen eerst goed drogen voordat je de topcoat aanbrengt. Je verpest ze vrij snel, wat bij mij in de driehoekjes bovenaan wel te zien is helaas.

Ik vind het zo leuk! Het kost even tijd, flink wat geduld en een vaste hand om mooie lijnen te krijgen, maar het is speels en in mijn ogen ook zomers. Hebben jullie inmiddels al geprobeerd om tribal/aztec nails te maken? Of durf je het niet aan omdat het er zo ingewikkeld uit ziet? Gewoon doen, want het is een stuk makkelijker dan het lijkt! Pak er een afbeelding (of meer) bij waarvan je de print mooi vindt en probeer daar delen van na te maken. Dan lukt het gegarandeerd! Misschien niet zo strak of mooi de eerste keer, maar oefening baart kunst.

10 Reacties aan “Tribal Nails”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *