You love them or you hate them, dat wordt er wel eens gezegd over Uggs. Mij persoonlijk zul je niet snel zien in Uggs, maar voor de meiden die ze wel leuk vinden, er opent een uggstore in Apeldoorn!

De grootste schoenendoos van Nederland geplaatst in Apeldoorn, een promotieactie van Oxener voor de Ugg store.

Oxener is, zoals zij zelf zeggen in hun twitter-bio, toonaangevend op het gebied van schoenmode en accessoires en exploiteert diverse winkels en webshops met merken als Ugg en Van Bommel. Aan de Mariastraat in Apeldoorn hebben zij momenteel al 2 Shoebox filialen, maar dit wordt binnenkort uitgebreid. Oxener heeft namelijk 2 panden aangeschaft, en in een van deze panden komt een heuse Ugg-store. Volgens de bovenstaande foto, te vinden op de twitter van Oxener wordt de winkel 1 maart 2011 geopend. Men is tot deze beslissing gekomen, gezien er in het vrouwenfiliaal van Shoebox voornamelijk Uggs verkocht werden. Hierdoor werden de andere merken ondergesneeuwd en op deze manier krijgen ook de andere merken weer de aandacht die ze verdienen.

Vanaf 1 maart 2011 kunnen Ugg liefhebbers dus hun hart ophalen in de winkel. Houd deze datum vrij, volgens de twitter van Oxener worden namelijk 100 ugg items verloot! De bovenstaande tweet is van een tijdje geleden, dus ik verwacht dat daarom de datum daar anders is. Op de website van Oxener wordt ook 1 maart aangegeven als openingsdatum.

5 Reacties aan “Uggs in Apeldoorn”

 1. Wat leuk die schoenendoos 😛
  Gr balen dat ik in Eindhoven woon.. ik mis alle Ugg nieuwtjes! Eerst de outlet, nu een ugg store.. Ik ben al blij als ik gewoon een paar kan kopen hier 😛
  Bedankt voor je complimentje over mijn handschrift btw :$

 2. Woww ik dacht dat ik de enige was!
  Ik wil niemand er mee beledigen maar ik vind uggs echt een van de lelijkste uitvindingen ooit, het kan best zijn dat ze super lekker zitten. Maar vaak hoor ik dat ze ze echt mooi vinden :S
  Nouja smaken verschillen haha
  Wel fijn voor de mensen die ze leuk/mooi/fijn vinden dat deze store wordt geopent!
  x

 3. Vandaag is het zo ver. Grote feestelijke opening Uggstore Apeldoorn! Cadeaurondes om 13 en 15 uur. Je maakt kans op gratis Classic Tall Uggs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *