Er zijn altijd ontzettend veel meiden op zoek naar de Limited Edition collecties, en zoals de naam al zegt, de oplage is gelimiteerd. Zo zullen er dus altijd meiden zijn die helaas niet aan de producten kunnen komen. Speciaal voor jullie heb ik een extra blush meegenomen, voor een winactie.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Laat een comment achter, waarom wil jij de Duo Blush van de Catrice Floralista collectie winnen?*
 • Zorg voor een geldig emailadres zodat ik je kan mailen als jij de winactie gewonnen hebt*
 • Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Bloglovin’
 • Maak deze winactie bekend, een tweet er over zou leuk zijn! Je kunt de volgende tweet gebruiken: “Ik maak kans op een Catrice Floralista Duo Blush bij #beautynspice – http://tinyurl.com/6arqm98”
* is verplicht.

De winnares wordt gekozen door middel van random.org. De winactie loopt vanaf nu (1o maart) tot en met 24 maart 2011. De winnares krijgt vanzelf een mail, de uitslag komt niet op Beauty ’n Spice te staan.

20 Reacties aan “Winnen: Catrice Floralista Duo Blush”

 1. Ik zou de Catrice blush graag winnen omdat.. Ik net heel mijn stash eens even nagezocht hebt en ik gewoon geen enkele blush kan vinden die perfect bij mijn huidteint past en laat deze dat nu net wel doen πŸ˜‰

 2. ceelinehannah

  leuke actie!
  ik zou de blush graag wil hebben omdat hij gewoon geweldig is, en ik nog nooit wat heb gewonnen, en dit lijkt me dan een leuke eerste keer πŸ˜‰

 3. Ik wil deze blush winnen, omdat er 2 kleurtjes in zitten, als de ene niet goed staat, dan heb ik nog de andere, of ik kan ze mixen. (:

  XOXO

 4. Ik zou héél graag deze blush willen winnen omdat ik nu al door mijn studiefinanciering heen ben en ‘m dus niet kan kopen! πŸ˜› daarnaast heb ik nog geen peachy blush in mijn stash dus het wordt hoog tijd voor een aanvulling πŸ˜€

 5. Ik zou de blush graag willen winnen, omdat ik Kruidvat niet in kan… (moet je eens proberen, met een elektrische rolstoel… niet te doen!)
  Maar ben wel fan van Catrice, dus zou deze blush enorm graag winnen!

  Ik volg je via bloglovin, heb het bericht geliked en retweet (Leon10eke).

 6. Ik krijg echt zo’n lekker lente gevoel van deze blush :)Ben helemaal klaar met de winter en deze blush ziet er zeer vrolijk uit πŸ™‚

 7. ik zou de blush graag willen winnen omdat ik nog geen enkele blush in mijn stash heb *shame on me* en omdat deze me echt supermooi lijkt !
  ik heb je gevolgd op bloglovin, je bericht geliked en ik heb de tweet geretweet (kirsten_98)
  super dat je dit doet πŸ™‚

 8. ik zou deze blush heeeeeeel graag willen winnen, omdat catrice mijn favoriete merk is (en het vast ook goede kwaliteit is) en omdat ik maar een blush heb die echt verschrikkelijk is haha

 9. Ook ik zou deze blush erg graag winnen.
  Door de nachtvoedingen aan ons zoontje van 6 maanden, kom ik nogal eens slaap te kort. En ja dit kun je dan zien…. Ik denk dat deze blish wonderen kan doen voor mij! Zodat ik er toch weer goed en uitgerust uit zie.

 10. Jessica Damen

  Heel leuk, ik zou hem graag willen winnen omdat ik hem supermooi vind, en bij ons is tie nu al uitverkocht! πŸ™ Ook heb ik nog niet zoveel blush!
  Ik volg je op bloglovin!
  Liefs jessica xx

 11. Een bleek gezicht, is wat deze winter mij heeft aangericht!

  Maar dankzij deze Blush zal mijn huid zeker weten weer gaan stralen, dus nu maar hopen dat ik deze blush binnen zal halen!

  Volg je uiteraard via bloglovin en heb de winactie getweet

 12. ik wil hem graag winnen! omdat ik de blush heel mooi vind, en ik he bij ons in het stadje niet meer kan vinden .. πŸ™ (we hebben maar 2 kruitvatten/kruitvats? :P) ik volg je op bloglovin en heb geliked! x

 13. Ik zou hem graag willen winnen omdat ‘ie hier uitverkocht is! πŸ˜›
  Ik volg je ook op bloglovin

 14. Ik zou deze graag willen winnen omdat hij er super vrolijk uitziet,
  en omdat er bij mij in de buurt helaas geen drogist is die Catrice verkoopt πŸ™

  xx

 15. leuke kleurtjes voor op m’n wangetjes πŸ™‚

  (volg je ook op twitter)

 16. Leuke winactie, ik kom m net tegen πŸ™‚
  Tot mijn schaamte moet ik bekennen dat ik nog geen 1 blush heb… Dus ik zou graag mijn eerste blush willen, en als het er een moet zijn, dan is dit toch wel een hele mooie, met zo’n mooie print? πŸ˜›
  K heb trouwens ook getweet (RajaHK_92)

Geen reacties meer mogelijk.