Ja, je leest het goed! Je kunt op Beauty ’n Spice een Inglot Freedom System winnen. Beauty ’n Spice bestond op 1 augustus namelijk alweer een half jaar, de tijd vliegt voorbij. Eind 2010 had ik het er met Suzanne over om ook een beautyblog te beginnen. Nailoholic bestond toen al een jaar maar ik miste het gedeelte over beauty en het Nederlands schrijven. Ik had toen natuurlijk kunnen besluiten om die blog om te gooien, maar ik wilde iets nieuws en verfrissend. Per toeval stuitte ik op een winactie van HW Hosting op twitter. Ik deed gek, retweette het bericht en aan het einde van de dag kreeg ik zowaar een mention. “Gefeliciteerd! Jij bent een van de 2 winnaars van een hostingpakket inclusief .nl domein!” He wat?! Ik had gewonnen! En zo werd Beauty ’n Spice geboren eind januari. Ik moest toen nog een layout Γ©n een logo in elkaar zetten, vandaar het besluit om 1 februari online te gaan. Inmiddels zijn we dus een half jaar (en dit is de derde layout al :$) verder, en dat moet gevierd worden natuurlijk πŸ˜‰

Goed, genoeg geschiedenis. Toen ik mijn tripje naar Amsterdam plande en het besef kwam dat Beauty ’n Spice alweer bijna een half jaar bestond begon er een plannetje te borrelen. Ik ging toch naar Inglot, waarom zou ik dan niet eens iets leuks meenemen voor de meiden die nooit in Amsterdam komen! En zo besloot ik om een 2 pan freedom system aan te schaffen. Dat plannetje ging echter niet door, want de tweepan freedom systems hadden ze helaas niet meer. Pech voor mij, en geluk voor jullie. De winactie moest en zou door gaan, dus ik nam een driepans mee.

En toen het vullen. Goh wat was dat moeilijk zeg. Want ik wilde wel iets wat voor iedereen wel geschikt zou zijn. Ik kwam uiteindelijk tot de beslissen om deze drie kleuren te nemen, een donkere voor in de crease, een mooie bruine (hij is iets lichter als mijne) en ik wilde eigenlijk dezelfde highlighter, maar ook die was uitverkocht. Samen met de verkoopster zochten we de roze kleur uit. Hij valt wat lichter en parelmoer uit, en is wat koeler als die in mijn eigen palette. Jullie begrijpen het vast wel als ik zeg dat ik het freedom system het liefste zelf had gehouden! De kleuren zijn: roze highlighter, AMC 29, de lichtbruine AMC Shine 09 en de zwarte (welke dezelfde is als in mijn eigen palette) AMC 62.

Jawel, de gelukkige winnares mag zich eigenaresse van dit palette gaan noemen. Maar wat moet je doen om dit palette te winnen?

* Laat een reactie achter: Waarom moet en zal jij dit palette winnen?
* Volg mij op bloglovin’ en/of Google Friend Connect
* Zorg ervoor dat je een geldig emailadres achter laat, de winnares zal namelijk gemailed worden.
* Ik zou het leuk vinden als je bekendheid geeft aan deze winactie, het mag zo gek als je maar kunt bedenken. Dit is echter niet verplicht! De gemakkelijke manier: Ik maak kans op een Inglot Freedom System op Beauty ’n Spice – http://tinyurl.com/44lgthq @jeszica89.Β 

En dat was het, dat was alles wat je moet doen om kans te maken op deze prijs! De winactie zal 2 weken vanaf vandaag lopen, op 19 augustus zal ik de winnares bekendmaken. Ik gebruik random.org (en de randomizer) om de winnares te bepalen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en zal via mail gebeuren. De winactie is open voor Nederlandse/Belgische lezeressen!

64 Reacties aan “Winnen: 1/2 jaar Beauty ’n Spice: Inglot Freedom System”

 1. Superleuke winactie πŸ˜€
  Toevallig heb ik donderdag op mijn blog het nog over het Inglot freedom system gehad bij mijn wishlist haha. Dus daarom moet en zal ik hem hebben πŸ˜‰

  Ik volg je op bloglovin’ en heb het bericht getweet, mijn account op twitter is BT_Judith.

 2. Mooie keuze van de kleurtjes, spreekt iedereen wel aan denk ik! Gefeliciteerd, de tijd vliegt als je lekker aan het bloggen bent πŸ˜‰ Ik zou ‘m graag willen winnen omdat ik heel erg enthousiast ben over de prachtige oogschaduws van Inglot, maar Amsterdam voor mij helaas niet naast de deur ligt. Aan de andere kant ook wel beter, anders kwam ik er tΓ© vaak haha!
  Ik volg je via bloglovin en ik heb erover getweet: http://twitter.com/#!/Marjolean/statuses/99832174756364288.

  • Dat was de bedoeling inderdaad! Wel moeilijk om een keuze te maken, maar ik denk dat ik best goed geslaagd ben πŸ™‚

 3. β™₯ Waarom moet en zal jij dit palette winnen? Ik heb niet zo veel geld, dus het zou voor mij te duur zijn om helemaal naar Amsterdam te reizen. Dit vind ik heel jammer omdat ik zoveel goede reviews erover heb gelezen.
  β™₯ Ik volg je op bloglovin’
  β™₯ ik heb het bericht getweet: http://twitter.com/#!/GloriousLotte

 4. Gefeliciteerd met je halfjarig bestaan!
  de reden dat ik dit systeem wil winnen is dat ik voor mijzelf een No-Buy heb ingesteld en ik kan zelf nooit een keuze maken met het freedom systee. Vind de palette’s die ik zie op blogs altijd erg mooi, maar ik snap niet hoe mensen tot een keuze kunnen komen…ik zou eeuwig blijven twijfelen.
  Heb getweet: https://twitter.com/#!/LindaB1983/status/99836841028628481 en ik volg je via twitter en bloglovin.

 5. Oh wat een te gekke actie :D! And congrats on the 6 months! Ik woon in Groningen, dus heel vaak of veel ben ik niet in Amsterdam (eigenlijk nooit… Dan moet je er echt zo’n dag voor plannen). Ik wil heel graag kennismaken met Inglot! Lees er zoveel positiefs over. Ik doe dus heel graag mee met deze te gekke actie. Dit palette heeft precies de kleuren die ik graag draag.
  Ik volg je al een tijdje via BlogLovin’, en heb dit bericht geliked.

 6. Gefeliciteerd me half jarige bestaan!:)
  Natuurlijk laat ik deze winactie niet aan mij voorbij gaan…
  Vooral niet omdat ik nooit in amsterdam kom, treinkaartje vanuit hier is achterlijk duur! Oh, ik zou denk ik sterven als ik bij Inglot zou komen!
  ik doe dus graag mee, ik volg je op bloglovin’ en heb dit artikel geliked πŸ™‚
  verder heb ik ook getweet om het wat meer bekendheid te geven!; http://twitter.com/#!/DeborahRachel1/status/99841110377103360

  Ik ga duimen voor die ge-wel-dige oogschaduws!
  Liefs, Deborah

 7. Oh, wauw, gefeliciteerd en super leuke winactie! πŸ˜€ Ik doe graag mee. Ik volg je al op bloglovin, heb je bericht geliked, en volg je nu ook met gfc. Ik heb je bericht getweet en ik heb je ook even gevolgd op twitter πŸ™‚ Ik doe graag mee omdat ik heel graag kennis zou willen maken met dit merk make-up, ik heb er namelijk helemaal niks van en op het moment ook eigenlijk geen geld! Ik wil graag zo snel mogelijk op kamers en dat gaat me al heel veel geld kosten dus ik kan voorlopig eigenlijk geen make-up kopen πŸ™ Plus normaal ben ik heel erg van de budget make-upjes, maar eigenlijk wil ik ook wel eens wat duurdere dingen gaan uitproberen (helaas zit dat er dus niet echt in op het moment)
  Mijn tweet trouwens: http://twitter.com/#!/ArtByInora/status/99846299670675456
  Succes iedereen! πŸ˜€

 8. ooooow wat een gave actie!! i love inglot!! Ten eerste natuurlijk gefeliciteerd met je half jarig bestaan πŸ˜€

  Ik doe graag hieraan mee omdat inglot gewoon een ontzettend fijn merk vind en ik hou nou eenmaal van lekker los gaan met me makeuppies πŸ˜‰ Ik zal der ook eventjes over tweeten en ik volg je op bloglovin en zal je ook meteen even aan gfc toevoegen πŸ˜‰

 9. Allereerst gefeliciteerd met je half jaar bestaan! En wat heb je een onwijs leuke winactie, de prijs is echt geweldig! Je hebt mooie kleurtjes uitgezocht, die iedereen wel mooi moet vinden.

  Waarom ik graag zou willen winnen? Ik zou zo graag iets van Inglot willen proberen, heb er zoveel over gelezen en gezien, heel mijn lijf hunkert ernaar! Helaas is heel mijn lijf ook zo gammel als de pest waardoor ik bedlegerig ben en maar 10 minuten kan zitten. Een tripje naar Amsterdam is voor mij, vanuit brabant, dan ook niet te doen. (sowieso, een tripje naar whatever ook..) Onlangs heb ik een zware operatie gehad en over 2 maanden weer een operatie te gaan, dus een oppeppertje kan ik zeker gebruiken. En helaas is Inglot ook niet online te verkrijgen, dus je snapt waarom ik helemaal voor deze winactie wil gaan! En nee, ik wil niet zielig doen, maar jij vroeg de reden en here it is.. O ja, ik ben de 18e jarig, dus t zou wel een leuk verjaardagskadootje zijn ;).

  Ik heb voor je getweet:
  http://twitter.com/#!/Leon10eke/status/99865206343208960,
  volg je al lang via bloglovin en heb geliked, en volg je via gfc. Daarnaast zal ik de komende dagen een melding maken op mijn blog en facebook (marlevi.nl).

  Heel veel succes met je winactie, ik hoop (en weet eigenlijk wel zeker) dat je veel entries zult krijgen!

 10. Hele leuke winactie en gefeliciteerd nog met je halfjarige bestaan! Ik zou hem graag willen winnen omdat ik helemaal in het oosten woon en dus niet echt in de buurt van de Inglot zit en omdat ik natuurlijk wel heeeel nieuwsgierig ben na al die reviews! Ik volg je trouwens al op Bloglovin πŸ™‚

 11. Allereerst gefeliciteerd met je half jaarlijkse bestaan! Ik vond het erg leuk en interessant om het ontstaan van je site te lezen. Gaaf dat je naar aanleiding van die winactie een eigen domein hebt gekregen. Mijn blog heeft dat nog niet, maar ik besta iets meer dan een jaar nu.
  Waarom ik het mooie Inglot palette moet winnen? Ik moet het niet winnen, maar zou het wel super gaaf vinden. Inglot heb ik laatst voor het eerst leren kennen door reviews te lezen. Het ziet er naar uit dat het zeer goede kwaliteit is. Laatst wilde ik naar Amsterdam om de winkel te komen bewonderen… helaas ging dat tripje niet door. Nu zie ik jouw winactie… dus natuurlijk doe ik graag mee. De kleurtjes passen heel erg bij mij, ik hou erg van bruintinten (ben brunette). Ik volg je op Bloglovin en heb je bericht geliked (google friends heb ik niet). En op twitter volg ik je ook:http://twitter.com/#!/fleursbeautytip/status/99869299472216064 Daar heb ik het berichtje geplaatst. Heel veel succes met je blog! Het ziet er goed uit en hopelijk blijf je nog lang bloggen =) Groetjes Fleur

 12. Geleficiteerd meis met dit jubileum! Volg je inmiddels op Bloglovin en zal zo even een tweet erover plaatsen.

  Oh Jessica, ik ben zooooo verliefs op Inglot! Als ik dit palet zie, val ik bijna flauw. Het ziet er zo mooi uit en ik ben zo benieuwd hoe de kleuren in het echt zijn. Ik heb er zelf over gedroomd (true story).

  • Haha echt waar? Wat grappig! πŸ™‚ Ik vond de kleuren geswatched heel mooi, ik had er eigenlijk een foto van moeten maken bedenk ik me nu.

   • beautynspice

    De donkere is dezelfde als in m’n eigen palette, en ik heb natuurlijk geen kleuren uitgezocht die ik zelf niet zou willen hebben/niet mooi vond haha!

 13. Wat een leuke actie zeg πŸ™‚ Nou euhmmm, ik zou heel graag zelf een Inglot Palette willen kopen, maar ik heb snik snik geen vervoer (een OV pas alleen al kost veel te veel geld…) om bij een winkel te komen… daarom zou ik willen winnen. En omdat ik goede reviews erover zie, hoor, en lees πŸ˜‰ Ik volg je via Connect onder MammieSas op twitter ben ik SJMMammieSas πŸ™‚

 14. gaaf! ik doe mee πŸ˜€ volg je overal ^^

  waarom ik deze zou willen winnen is omdat inglot voor mij eigenlijk zowat onbetaalbaar is en het ook niet makkelijk is om er aan te komen aangezien ik in een verre uithoek van nederland woon >.<

 15. Omdat ik Inglot al heel lang een keer wil proberen en steeds maar niet in Amsterdam kom (woon zelf in Groningen). Bovendien zijn dit echt precies mijn kleurtjes!

  πŸ™‚

 16. omg… ik wil zΓ³ graag winnen :D.

  nou allereerst mΓ³et ik winnen omdat ik wel heel graag het freedom system wil proberen maar ik de prijs tot nu toe nog te duur vind (je bent gek dat je er twee hebt gekocht, maar wel heel lief ;)). ja, omgerekend valt het wel mee, maar niet omgerekend vind ik het toch slikken!

  ik vind daarnaast de kleuren heel mooi, dat soort van caramel kleurtje is iets wat ik nog niet heb, en ook roze vind ik erg leuk voor ooglooks. met deze drie kleurtjes samen heb ik ook al helemaal zin om een look te maken!

  ik volg je op bloglovin!

  natuurlijk heb ik ook even voor je getweet: http://twitter.com/#!/Fashionisaparty/status/99903851087396864

 17. Super leuk1
  Ik wil hem graag winnen omdat ik toen ik de vorige keer in amsterdam kwam niet naar de inglot kon om hem te kopen! πŸ™
  Dus vandaar moet en zal ik hem hebben haha

 18. Ik wil hem heel graag winnen, omdat ik ontzettend benieuwd ben naar de spulletjes van Inglot, maar ik kom nooit in Amsterdam. Ik wil het freedom system graag eens proberen om te zien of het echt iets is voor mij. Na al die enthousiaste berichten op verschillende blogs ben ik toch wel heel erg benieuwd!
  Daarnaast vind ik de kleurtjes echt mooi. Ik houd van alle kleuren oogschaduw. Ik gebruik bruin, paars, maar ook zwart of geel.

 19. Wat enorm leuk zeg om het onstaan te lezen!
  Super lieve winactie ^_^
  Ik doe graag mee en volgde je al via Bloglovin’ en nu ook via GFC (Melissa)!
  Het het berichtje ook ook Twitter gezet: http://twitter.com/#!/Melissa_v_k/status/99920804971692032

  Waarom moet en zou ik het palette willen winnen?
  WAUW Because I’m lovin’ it!
  Prachtige kleuren die denk ik perfect zullen staan bij mijn blauwe ogen! Door de roze tint in combinatie met zwart (smokey) en lichtbruin zullen mijn ogen knallen πŸ™‚
  *zucht* ik ga alvast wegdromen bij het idee dat ik dit prachtige palette in mijn bezit heb.. Sweet dreams..! πŸ˜‰

 20. Ik wil dit palette heel graag winnen omdat… ik het heel graag wil winnen. Inglot heeft gewoon geweldige oogschaduws!

  Ik volg je via Bloglovin’ en heb dit artikel geliked! Gefeliciteerd met je halfjarig bestaan.

 21. Hai Hai Jessica! πŸ™‚
  Gefeliciteerd met je halfjarige blogjes b – day! πŸ™‚

  Ik moet (en zal) dit fantastische palette (wat heb je mooie kleuren uitgezocht!) winnen omdat ik een eyeshadowaddict ben (je zou mn stash eens moeten zien! ;)) die nog niet het geluk heeft gehad om zich iets van Inglot aan te kunnen schaffen (of te winnen! ;)) omdat ik als Antwerpenaartje niet zomaar effe over en weer naar Amsterdam kan. En als ik dan eens in Amsterdam ben (ben er enkele weken geleden nog geweest) weet ik toch niet waarnaartoe en ben ik al blij dat ik het Vondelpark of zo vind, dus laat staan dat ik weet waar ik het merk Inglot kan vinden, dus dit paletteje hier winnen zou me heel wat troubles en heel wat over en weer geloop (omdat ik de weg niet vind) besparen! πŸ˜‰

  Ik volg je al langer via Bloglovin.
  Een likeje heb ik je op Bloglovin ook met plezier gegeven.
  Op twitter behoor ik ook onder je trouwe followers (@Natje_9999)
  Mijn tweet vind je hier: http://twitter.com/Natje_9999/status/99990154189619201
  Ook op Facebook heb ik deze fantastische winactie gedeeld: http://www.facebook.com/Natje9999/posts/181093958624902

  Deze shadowsaddict duimt alvast! πŸ™‚

  Veel succes nog met je blogje, op naar de volgende jaren, en bedankt meid om ons deze kans te geven! πŸ™‚

  Keep on blogging!

  Liefs,
  Nathalie

 22. Wat een mooi palette! Ik zou het graag willen winnen! πŸ™‚
  Ik wil nog steeds een keertje naar Inglot om eens in de winkel te snuffelen!
  maar Amsterdam kom ik helaas niet wekelijks…
  maar via deze winactie zou ik graag kans willen maken om deze mooie oogschaduws eens te proberen, want heb er al vele goede berichten over gelezen! πŸ™‚

  Ik volg je via Bloglovin en heb getweet! πŸ™‚
  http://twitter.com/#!/tanjainsania/status/100137182957809664

  groetjes Tanja

 23. aaah, superleuk!
  uhm, waarom ik dit zou moeten winnen?
  Omdat ik heel ver van de inglot vandaan woon, en er waarschijnlijk niet snel zou komen en vooral omdat het toch redelijk duur is…
  Ik volg je op Bloglovin’
  En ik heb geen twitter, sorry x

 24. Ik moet moet moet en zΓ‘l dit palette winnen omdat ik in een gat in het uiterste noorden van Groningen woon en Inglot dus gewoon NIET kan bereiken. Ik kom wel eens in Amsterdam, maar om dan mijn ouders en broertje mee te slepen richting een beautystore.. Worden ze denk ik niet gelukkig van πŸ˜›

 25. Gefeliciteerd!!
  wat een leuke winactie πŸ˜€
  waarom wil ik dit palette winnen?
  Dit zijn niet de kleuren die ik normaal gebruik,
  ik wil eigelijk wel weer eens wat nieuws.
  ik heb nog nooit zwarte oogschaduw opgehad,
  maar het lijkt me zo cool.
  ik hoop dat je het een kans geeft,
  en succes ermee:D

 26. Proficiat! Is het alweer een half jaar, ik volg je al best lang, eerst via Nailoholic natuurlijk.Ik volg je via Bloglovin en heb het artikel geliked.

  Ik zou dit palette willen winnen omdat het zo perfect mooi is! De kleuren zijn zo mooi! En ik al zoveel over Inglot gelezen heb, maar helaas veel te ver van Amsterdam woon om er eens heen te gaan. Maar gewoon prachtige kleuren.

 27. Ik moet en zal dit palette winnen omdat de pigmentatie van de Inglot oogschaduws geweldig zijn en als je dan ook nog eens zelf een palette in elkaar mag zetten met de kleuren die jij wilt echt geweldig is! (het liefst zal je dan springen in de winkel omdat er zoveel mooie kleuren zijn!!!) De kleuren in het palette die je kunt winnen zijn echt mooi en passen ook bij mij. Je kunt er veel moois mee maken. – Ik volg je op Bloglovin’ en heb dit artikel geliked. Ook heb ik een tweet gezet op mijn twitter account. (http://twitter.com/#!/xyourangel/status/100681280177455104) xx

 28. Oeh super leuke winactie!
  Ik doe mee πŸ™‚
  Waarom moet en zal ik dit palette winnen?
  Goede vraag, ik zou het namelijk niet weten.
  Hmm. Misschien omdat ik een beautyfreak ben?
  Of misschien gewoon omdat iedereen dit
  geweldige palette zou willen winnen?
  Ik volg je op bloglovin.

 29. Prachtige kleurtjes!
  Ik moet hem winnen omdat: Ik nog nooit bij Inglot geweest ben, en ook bijna nooit naar Amsterdam ga, daardoor heb ik geen kans om bij Inglot te komen!
  Ik draag Γ©lke dag oogschaduw, wat voor kleur het ook is,
  en ik hou van paletjes, en ja, dit is een klein paletje!
  Ik ben ook dol op zulke kleurtjes. Ik hou gewoon van roze in combi met bruin en zwart komt altijd van pas (als lijntje, om het net wat specialer te maken, etc.)!
  En als ik hem niet win ga ik huilen πŸ™ haha, grapje hoor!

 30. Wauw! Wat een super vette winactie. Ik doe heel graag mee (:
  Ik moet winnen omdat het Freedom System al een poosje bovenaan mijn wishlist staat, en omdat ik niet zo dicht bij Amsterdam woon. Wanneer met de trein van hier naar Amsterdam wil moet ik zo’n twee en een half uur reizen. Daarom kom ik meestal niet verder als Groningen en Utrecht, helaas.

  Ik volg je via Bloglovin’ en ik heb er over getweet; http://twitter.com/#!/xNynkeBBS/status/100964882761003008

 31. Allereerst: Gefeliciteerd met de ver(half)jaardag! πŸ˜€ En wat een leuke winactie om het te vieren zeg πŸ™‚

  Ik moet en zal dit dit palet winnen
  zodat ik nu eens echt kan beginnen

  met het uitproberen van Inglot kleuren
  tja, het moet toch eens gebeuren

  helaas gaat het financieel niet als een droom
  en mis ik in mijn tuin nog een geldboom

  dus is het wat lastig kleurtjes kopen
  waardoor ik mooie looks zal mislopen

  als ik dit palletje wnnen kan
  zal er nog een genieten: mijn mooie man (naja, vriend, maar dat rijmt niet)

  hij is niet zo van de felle make-up
  want naturel vindt hij mij al een lekker stuk

  met deze kleuren kan ik hem vast behagen
  zodat ik nog vaak om thee kan vragen

  dan kunnen we samen een fijne avond beginnen
  dus please, laat me dit palletje winnen! πŸ˜€

  Hoop dat je hem leuk vindt πŸ˜‰

  Liefs, Rhianne

 32. Gefeliciteerd met de halfverjaardag van Beauty ’n spice! Ik kijk dus al een halfjaar zo’n beetje iedere dag naar jouw blog….

  Ik moet nu looks maken met essence make-up en zo, ik ben jong, 12 jaar, bijna 13, maar ik maak al looks, af en toe, zoals deze: http://tinypic.com/view.php?pic=2v3suja&s=7
  Die was voor een feestje. Ik vind het heel leuk om te experimenteren met make-up, maar met zo weinig make-up, of van essence lukt dat niet zo goed…

  @Rhianne, Super leuk gedicht!

  • Oja, vergeten, ik volg je op bloglovin, heb dit bericht geliked op bloglovin, heb het bericht op twitter gezet enzo….. XFay

 33. Waaaauwww, wat een super mooi palette!! Dit zouden inderdaad ook ongeveer de kleuren zijn die ik zou hebben uitgekozen, perfecte basiskleuren! Helaas woon ik in Limburg en ligt Amsterdam dus niet naar de deur.. Ook ben ik maar een arm studentje dus de producten van Inglot liggen (hoe jammer ik het ook vind) toch wel boven m’n budget πŸ™ Ik zou het wel geweldig vinden als ik dit palette zou winnen want hij is echt zoooo mooi en de kleuren zijn perfect te combineren πŸ™‚
  trouwens van harte gefeliciteerd met je half-jarige bestaan! ik heb je artikel geliked en volg je via bloglovin πŸ˜€

 34. Gefeliciteerd!

  Oh wauw! Ik ben je gaan volgen op bloglovin, heb het berichtje geliked. Ik wil graag dit pallet winnen, omdat ik en niks van Inlgot heb en eigenlijk geen mooie oogschaduws heb, die leuk bij elkaar passen. Ik ben ook nog niet zo lang bezig met make-up, maar vind het steeds leuker om over te lezen en om mee te experimenteren!

 35. Oeeehwaauuwwww! Ik doe zeker weten mee met deze winactie want hoe vet is het als je kans maakt op een inglot palette op internet terwijl je er bijna niets voor hoeft te doen! Ik heb alles gedaan maar heb helaas geen twitter!

  Ik zou dit inglot pallet moeten winnen omdat ik op super mega veel beautyblogs inglot voorbij zie komen en er zelf hopeloos naar loop te kijken en te kwijlen om dat ik Γ©n er geen geld voor heb Γ©n de winkel helemaal in Amsterdam is, de kleuren spreken me erg aan ik houd enorm veel van zulke kleurtjes, kun je mooie looks mee maken!

  Ik zou het palette heel graag willen en ik hoop dat je een goede keuze kan maken wie de winnares word!
  xx Rachel

 36. wouuw, wat een mooi pallette!

  Ik zou dit pallet graag winnen omdat, ik héél graag een keertje een inglot pallet zou willen proberen, maar helaas niet dicht bij Amsterdam woon. πŸ™ Ik hou echt super veel van de kleuren die in het pallet zitten, basic kleurtjes maar toch ook wel uitdagende kleuren, echt een super pallet!

  liefs,

 37. ik hou ervan om nieuwe dingen te proberen, wat mooi staat bij je ogen en wat juist niet, hierdoor vind ik dat ik hem juist zou moeten winnen, gewoon om mezelf lekker te vertroetelen en mooi voor de dag te komen! liefs

 38. Wat een leuke winactie ik doe zeker mee ^^
  Allereerst gefeliciteerd met je blog! *Hip Hip Hoera*
  Ik zou dit pallet graag willen winnen, gewoon omdat het een supermooi palletje is en omdat inglot mijlenver van mij vandaan is. Ik woon namelijk in belgie. Het zou gewoon leuk zijn om dit te winnen ^^
  Ik volg je op bloglovin, heb het ook geliked en heb het op twitter (http://twitter.com/#!/Miss_Minnies/status/101428831973425152)gezet ^^

  Ik wens je nog veel succes met je site, en dat er nog vele (halve)jaartjes mogen bijkomen πŸ˜‰

  Liefs,
  Yasmine

 39. Ten eerste: Gefeliciteerd met ’t half jarig bestaan van je blog. Toch een hele prestatie πŸ™‚

  Ik wil dolgraag meedoen aan deze winactie omdat ik als beautylover nog helemaal geen ervaring heb met Inglot. Helaas is Amsterdam erg uit de richting en kan ik alleen maar hopen dat de online shop snel geopend wordt. De kleuren in het palette spreken me erg aan en zijn kleuren die ik dagelijks gebruik.

  Ik volg je via bloglovin’ en op twitter en heb je tweet geretweet: http://twitter.com/#!/WickedSkakid/statuses/101591088523001856

 40. Wat een prachtig palette heb je samengesteld! Mooi πŸ™‚ Ja die wil ik natuurlijk ook wel heeeeel graag winnen… Ik ben echt zo nieuwsgierig naar Inglott, ik ga denk ik aan mijn lief een Freedom palette voor mijn verjaardag vragen, maar volgens mij ga ik het heel erg moeilijk krijgen met kiezen!!! LOL Maar jouw keuze is in elk geval erg mooi! Ik ben een nieuwe Bloglovin’ volger en heb je berichtje geliked, en zal het zo ook even gaan tweeten. En verder maar heel hard duimen he!

 41. wat een leuke actie, ik heb nog niets van inglot dus ik vind het echt supernice!
  ik volg je via bloglovin en heb dit bericht geliked!
  ik ben benieuwd!

 42. Hoi! erg leuk dat je een winactie hebt!
  ik zou dit pallette heel graag hebben omdat ik niet zo’n groot budget heb (ik ben 16 jaar), ik amper oogschaduws heb, en dit dan mijn eerste palette zou zijn. Ik woon ook in BelgiΓ« dus ik heb niet echt de kans om naar inglot te gaan..
  Ik volg je op bloglovin’.
  En ik zal een tweet met de link delen πŸ™‚
  x

 43. Gefeliciteerd met het halfjarig bestaan van je blog. πŸ™‚

  Ik wil graag meedoen aan deze winactie. En waarom ik dan zou moeten winnen? Ik heb nog niets van Inglot & dat zal zo nog wel even blijven vanwege het geld (ik woon in Brabant dus niet dichtbij Amsterdam & ik ga dit jaar studeren). De kleurtjes zijn super leuk & je kunt er vele kanten mee uit!
  Ik volg je op Bloglovin πŸ™‚

 44. Gefeliciteerd met je half jarig bestaan! De tijd gaat snel eh?!
  Wauw! Wat leuk! Een freedom system palette wil iedereen wel. Ik volg je al een tijdje met bloglovin en hier is de reactie πŸ™‚ Waarom? Omdat ik hem heel graag aan mijn mama wil geven. Ik vind dat ze dit echt verdiend! Ze doet zoveel voor mij en mn broertje. Zo’n mooi palette verdiend ze πŸ™‚

 45. ik volg je op bloglovin’ en zou dit palette heel graag winnen omdat ik zo’n palette niet kan kopen wegens de volgende rede: ik ga nooit shoppen in nederland! Γ–

  x

 46. Gefeliciteerd met je halfjarige bestaan ^.^

  Waarom ik wil winnen? Ik geef niet graag grote bedragen uit, ik krijg het gewoon niet voor elkaar, hoe graag ik ook iets van luxere merken als M.A.C., Chanel en Inglot zou willen kopen.. mijn salaris laat het niet toe. Kleine bedragen zijn zoveel moeilijker om uit te geven πŸ™ Misschien als ik de kwaliteit kan ervaren mijn kruidvat verslaving eindelijk wat minder wordt zodat ik wΓ©l luxere merken kan testen!

 47. WΓ‘uw!
  Deze wil ik winnen, omdat die kleuren zΓ³ mij zijn πŸ™‚
  Hihi, ik gebruik altijd een donkere kleur in de crease, een lichte op het ooglid en meestal ook nog bruintinten.
  Ook smacht ik al een hele poos naar een inglot palette maar woon ik in friesland en ben ik neit vaak in amsterdam πŸ™
  je site is super leuk met goeie foto’s en handige reviews !
  ik hoop het palette te winnen, ik heb een tweet geplaatst met je tinyurl erin en uiteraard volg ik je via bloglovin.

  ik wens de rest van de meiden die meedoen ook veel succes πŸ™‚

  liefs!

 48. Had ik helemaal nog niet meegedaan aan deze geweldige winactie! Ik hou echt van Inglot, sinds ik mijn eerste palette heb ben ik helemaal verliefd. Niks meer MAC ofzo, gewoon INGLOT! Als ik deze win kan hij makkelijk op mijn palette die ik al heb, want ik heb er namelijk ook eentje met 3 kleurtjes en ik deze kleuren heb ik nog niet dus ben erg benieuwd hoe deze zijn!
  En ik volg je natuurlijk overal πŸ˜€

 49. Hey

  ik vind dat ik de winactie moet winnen omdat we in BelgiΓ« momenteel nog geen Inglot kunnen kopen..wat echt te spijtig is! Ik hoor er constant over op youtube en lees erover op blogs waardoor ik begin te sparen voor een tripje naar Amsterdam. Geduld is spijtig genoeg niet van mijn sterkste kanten dus dit palette zou een lifesaver kunnen zijn =D

  Twitter: @beautyreview101
  Bloglovin’ & GFC: sofie.de.troyer

  Dikke kus!

  Superleuke actie trouwens!

  Sofie

 50. Ow wauw.. ik zie net via Twitter dat dit de laatste dag is? Ookal staat in het artikel dat de winnaar gisteren bekend gemaakt zou worden, waag ik toch een gokje (hopelijk kan het nog, anders staat het wel erg sloom πŸ˜‰ )

  Ik zou heel graag een freedom system willen winnen, ik ben nog helemaal niet beken dmet de producten van Inglot, omdat ik gewoon tever uit de richting woon. Ik vind de kleuren die je hebt gekozen heel erg mooi en erg bij mij passen.

  Ik volg je via GFC als nailsbylaura!

 51. Ik volg je via google friend connect en heb je bericht geretweet hier: http://twitter.com/#!/kellyvdm/status/104868357349711872

  Wrm zou ik dit freedom pallete moeten winnen?
  Wel ik begin me net te verdiepen in beauty en make up, en heb dan ook nog niet veel make up, zeker niet van high end merken zoals Inglot (niets), MAC (1 product) en ga zo maar door. Ik zou heel graag Inglot eens uitproberen maar jammer genoeg is dit niet verkrijgbaar in Belgie, wat ik heel spijtig vind. Daarbij komt dan nog dat ik geen fortuin heb om aan make up uit te geven (terwijl ik zo veel dingen zie die ik graag wil). Dus daarom zou ik graag het freedom palette winnen πŸ™‚

  ps: wat een leuke site heb je!!! Heel leuk om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *