Zoeva.de is een van mijn favoriete merken voor mijn kwasten (penselen, I know). Maar nadat ze hun prijzen verhoogd hebben heb ik eigenlijk niet meer echt op de webshop gekeken. Tot ze laatst met hele mooie oogschaduw palettes kwamen. En toen deed ik wel een rondje op de webshop. Benieuwd naar mijn wishlist?

Als eerste wil ik graag mijn kwastencollectie wat uitbreiden. Dit door de Classic Brush Set. Vooral om de highlightkwast (de allereerste op de afbeelding) en de oogpenselen die er inzitten wil ik deze set graag toevoegen aan mijn collectie. De twee losse kwasten zijn de 234 Smoky Shader en de 229 Eye Finish. Een simpele kwast om oogschaduw aan te brengen en een om oogschaduw in de crease aan te brengen en te blenden. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de tweede kwast, ik gebruik voornamelijk een gewone blendingkwast en de welbekende lookalikes van de MAC 217 voor deze taak, en wil graag wat nieuwe ‘crease’ kwasten uitproberen!

De Tote bag is echt een geniale uitvinding voor op vakantie. Ideaal met de plastic insertvakken en speciale vakken voor kwasten. Must have dus, maar €38,- vind ik op dit moment toch iets te veel voor een toilettas.

En dan twee van de vier oogschaduwpalettes waar ik het net al over had, de Love is a story en de Retro Future. Allebei enorm gave paletten met mooie wat fellere kleuren en neutrale tinten. I like! Ik droom nog even verder, want op dit moment laat mijn budget deze toevoegingen aan mijn stash niet toe. Een meisje mag dromen toch!

Hebben jullie nog items van Zoeva.de die jullie graag willen hebben?

 

6 Reacties aan “Wishlist – Zoeva.de”

Trackbacks/Pingbacks

  1.  Review & Swatches - Zoeva Love Is A Story | Beauty 'n Spice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *